Dobro došli na nove stranice Centra Prirodno roditeljstvo

Već petu godinu naš Centar raste i naši programi evoluiraju tako da je došlo vrijeme da i naše stranice postanu suvremenije i naše aktivnosti u Centru preglednije. Nadamo se da će Vam se naše nove stranice svidjeti i biti još korisnije. Kroz ovu našu prvu objavu na blogu želimo vam ukratko predstaviti novosti u našem radu.

NAŠ NOVI PROGRAM “RODITELJSTVO I RANI RAZVOJ”

S novim stranicama počinje i novi program ”Roditeljstvo i rani razvoj kojeg skraćeno zovemo RIRR, a koji nasljeđuje dosadašnji program u Centru ”Roditeljstvo 0-6”. Program Roditeljstvo 0-6 ostaje u video varijanti dostupan svima koji su ga ranije u cjelosti ili djelomično upisali još godinu dana(uz mogućnost produženja) te se i dalje može upisati u našem EDU-SHOPU putem internet plaćanja.

Program RIRR je nastao integracijom sadržaja iz interaktivnih predavanja, videa Roditeljstvo 0-6 i nekih najnovijih spoznaja i sastoji se od 10 predavanja u Centru, video programa RIRR, 2 iskustvene radionice i radionice regresije. Program RIRR počinje seminarom Osnove ranog razvoja i roditeljstva (ORR) nakon kojeg će biti upis u grupu koja će imati deset predavanja četvrtkom od 16.10

STATUS PPR (registrirani korisnik)

Status PPR daje i besplatan pristup temeljnom  video seminaru ”Osnove ranog razvoja i roditeljstva” (skraćeno ORR).
Također, status PPR za sve koji još nisu upisali neki program je preduvjet za upis pojedinačnih video predavanja programa RIRR.
Prilikom uplate i prijave za pojedinu iskustvenu radionicu ili predavanje u Centru, sa statusom PPR dobiva se besplatno video predavanje koje je  uvod u radionicu i potrebno ga je  pogledati prije same iskustvene radionice te besplatno video predavanje koje je vezano za upisano pojedinačnog predavanje u Centru. Za one koji upisuju pojedinačne aktivnosti ili video predavanja, status PPR  a time dostupnost videa vrijedi za tekuću školsku godinu do 15.09.

Postanite PPR
Postanite PPR

POLAZNIK NEKOG OD PROGRAMA (RIRR, Roditeljstvo 0-6, Osobni razvoj),

Status PPR automatski dobivaju svi koji upišu neki od programa i taj status i prava gledanja vrijedi 12 mjeseci od upisa, a za sve koji su bili korisnici prije 15.09. 2014, status i prava vrijede još 12 mjeseci do 15.09.2015. Nakon toga mogu se produžavati za još po 12 mjeseci godišnjim upisivanjem statusa PPR.

Kompletan program RIRR
RIRR kompletni program

POLAZNIK POJEDINAČNIH AKTIVNOSTI (predavanja radionice, video predavanja)

Onima koji (još) nisu upisali cijeli program, nego samo pojedinačne aktivnosti, omogućeno je da upisom statusa PPR sudjeluju u pojedinačnim aktivnostima po uvjetima ostalih polaznika programa.

To znači da kada upišu status PPR dobivaju besplatno temeljni video seminar ”Osnove ranog razvoja i roditeljstva” (skraćeno ORR) te prilikom uplate i prijave za pojedinu iskustvenu radionicu ili predavanje u Centru dobivaju:

  • besplatno video predavanje koje je uvod u radionicu i potrebno ga je pogledati prije same iskustvene radionice,
  • besplatno video predavanje koje je vezano za upisano pojedinačnog predavanje u Centru. Za one koji upisuju pojedinačne aktivnosti ili video predavanja, status PPR, a time dostupnost videa vrijedi za tekuću školsku godinu do 15.0

Prilikom upisa nekog od programa, iznos kotizacije za program koji se naknadno upisuje se umanjuje za prethodno uplaćen iznos za status PPR (100 kn).

Dosadašnji korisnici video programa ”Roditeljstvo 0-6” i ”Osobni razvoj 1” će dobiti mail preko kojeg se samo trebaju ulogirati čime automatski dobivaju status PPR i mogu nastaviti gledati upisane programe još 12 mjeseci uz mogućnost produženja gledanja produženjem statusa PPR.
Kao i svaki put kada se uvode neke novosti trebat će malo vremena da se naviknemo. U međuvremenu molimo vas da nam pomognete u rješavanju bugova i u usavršavanju sustava. Hvala vam na razumijevanju i podršci kroz protekle godine.

Vaš,

Centar Prirodno roditeljstvo

Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Komentirajte

komentari