Video program Roditeljstvo i rani razvoj

Video program RIRR

Video program Roditeljstvo i rani razvoj na razumljiv način približava roditeljima teme o važnosti ranog razvoja i o neophodnom roditeljstvu u tom periodu te omogućava dublje razumijevanje samih sebe i korijene vlastite emocionalne i psihološke problematike kao i problema u odnosima, pogotovo s djetetom, roditeljima ili pertnerom. video program RIRR čini osonovu programa Roditeljstvo 0-6 i programa Rani razvoj. Nastao je kao integracija najnovijih spoznaja iz neuroznanosti, interpersonalne neurobiologije, kliničke i razvojne psihologije, teoriji povezanosti, objektnih relacija ..., koje iz temelja počinju mijenjati staru dječju pedagogiju zasnovanu na bihevioralnom pristupu  te daju alternativu uobičajenim odgojnim metodama koje ostavljaju neželjene posljedice na dijete, a kojih roditelji u pravilu nisu niti svjesni.

Program je rezultat desetogodišnjeg istraživanja autora Tomislava Kuljiša, osnivača Centra te proučavanja i integriranja najnovijih radova suvremenih znanstvenika i autora, kao i provjeravanja tih stavova u praksi kroz terapeutski rad. Upravo rad s odraslima na posljedicama i rezultatima iskustava iz njihovog ranog djetinjstva nedvojbeno potvrđuje ono što se kroz seminar i program govori.  Kroz program se afirmira povezujuće roditeljstvo, ili kako ga nazivamo normalno, prirodno roditeljstvo, onakvo kakvo dijete treba za svoj cjeloviti razvoj.

Video program Roditeljstvo i rani razvoj (RIRR). (deset snimljenih i uređenih video predavanja cca 30 sati) se upisuje kao sastavni dio programa:
- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 (Video program RIRR + live stream uživo interaktivnih predavanja s Tomislavom Kuljišem tijekom narednih godinu dana (srijedom od  17.30-19.15h). Ova predavanja se nastavljaju na teme iz video programa RIRR kojeg je neophodno paralalno pratiti.
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6 koji sadrži još i četiri iskustvene radionice i može se upisati u Zagrebu, Rijeci i Beogradu.
- Program ”Rani razvoj - utjecaj na život"
je poseban program koji će za mnoge biti logičan nastavak Roditeljstva 0-6 i namijenjen je onima koji žele dublje razumjeti samoga sebe i početi s dubokim radom na sebi.

Upisom programa dobivate status prijatelja prirodnog roditeljstva (PPR), odnosno registriranog korisnika. Upisom Video programa RIRR možete preko interneta pratiti deset dvoipolsatnih video predavanja iz svog doma i preko max tri svoja uređaja (računalo, laptop, smartphone, tablet). Predavanja možete gledati neograničen broj puta tijekom 12 mjeseci od dana upisa, a produžetak prava gledanja za još 12 mjeseci po potrebi možete ostvariti naknadnim upisom statusa PPR, čime produžavate i pristup novim budućim sadržajima.

Što sadržava Video program Roditeljstvo i rani razvoj (Video RIRR)?

Video program RIRR čine deset video predavanja + temeljni video seminar koji nas kroz tridesetak sati (preporuka je dva mjeseca gledanja) upoznaju s ranim razvojem i rezultatima i posljedicama ranih iskustava. Neminovno počinjemo bolje razumijevati svoje dijete, samoga sebe i ljude oko sebe.

Teme predavanja:

Primarne potrebe i povezanost

Emocionalni razvoj djeteta

Razvojne faze

Razvoj mozga djeteta

Osjećaj osobne vrijednosti

Razvoj osjećaja sebe

Kontriranje i faza neću

Postavljanje granica djetetu

Emocionalno sazrijevanje djeteta

Intelektualni razvoj djeteta

Video program Roditeljstvo_i_rani_razvoj

Video program RIRR omogućava na praktičan način dobivanje ključnih spoznaja o ranom razvoju djeteta i značajno unaprjeđuje kvalitetu roditeljstva.

Više o video programu RIRR
Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

Ovaj program vam uz video predavanja RIRR-a omogućava i uživo praćenje interaktivnih predavanja s Tomislavom Kuljišem srijedom kroz godinu dana, a koja se mogu pogledati i naknadno kao snimak.

Više o Video + Live stream programu Roditeljstvo 0-6