Predavanje Emocije u odnosima - problem i/ili rješenje
Hotel Panorama Zagreb
30. 10. 2015. od 18 h do 21,30 h

Kyriaki

Predavač: Prof. Kyriaki Polychroni, članica Američke akademije za obiteljsku terapiju, osnivačica je Američkog nacionalnog registra certificiranih grupnih psihoterapeuta (C.G.P.) i dugogodišnji član kliničar Američkog udruženja za grupnu psihoterapiju (A.G.P.A.)  te predsjednica Europskog udruženja za obiteljsku terapiju, partnerski terapeut, supervizor i trener.

svađa

Koliko god želimo dobar i ispunjavajući odnos s partnerom, rijetki su oni koji su na duge staze to ostvarili. Poremećaji u odnosima su na privih pet mjesta najvećih izvora stresa koji je opet korijen velike većine oboljenja. Problemi u odnosima su izvor najveće emocionalne boli odraslih, a kod njihove djece izvor traumatskih iskustava.
Kako rješavati nerješive situacije? Zašto uopće dolazi do konflikata u odnosima? Što je pravi korijen problema? Ima li nade za nas? Kako produbiti odnos i učiniti ga ispunjavajućim?
Iako se nekada čine nerješivim, problemi u odnosima imaju svoje rješenje i uz kvalitetan terapeutski rad par može izaći iz ponekada duge i teške emocionalne krize. Suvremene partnerske terapije doista djeluju, samo naše društvo još nije dovoljno upoznato s tim mogućnostima. Ovo predavanje daje uvid u novi svijet sagledavanja kako problema tako i rješenja konflikata u odnosima.

terapija

Prof. Kyriaki, kao jedan od svjetskih stručnjaka za partnersku terapiju, dolazi u Zagreb kako bi zainteresiranim parovima i osobama približila viziju kvalitetnijeg odnosa i omogućila novi kut sagledavanja i rješavanja problema u odnosima. Razumijevanje unutarnjeg emocionalnog svijeta otvara vrata ka dubljem upoznavanju sebe i svog partnera. Ovo predavanje može mnogima pružiti novu nadu za izlazak iz bezizlazne situacije, ili dati inspiraciju za dublji partnerski odnos.
Predavanje je ujedno i uvod u edukaciju terapeuta Emotionaly focused theraphy i nakon predavanja će zainteresirani moći ostati u razgovoru s Prof. Kyriaki o mogućnostima daljnje edukacije te se prijaviti za istu koja uskoro počinje u Zagrebu.

svađa

Zdravi partnersko-obiteljski odnosi osnova su razvojno poticajnog roditeljstva kojeg svestrano promovira Centar Prirodno roditeljstvo. Partnersko-obiteljski odnosi utječu na rani dječji formativan period te je jako važno da postoji podrška roditeljima koji nisu zadovoljni svojim odnosom i koji žele promjenu na bolje.
Ovo predavanje je organizirano u želji da što više parova sagleda mogućnost razvijanja kvalitetnijeg odnosa te da nakon edukacije koja slijedi, u našem društvu počnu djelovati terapeuti za partnerske odnose. Terapeuti Emocionalno fokusirane terapije za parove doista mogu pomoći parovima u krizi, što će vremenom rezultirati s manje emocionalne boli u obitelji i više sretnih djetinjstava i veza.

Obrazac prijave za predavanje - Zagreb, hotel Panorama, petak, 30.10. od 18-21.30h

Kotizacija za predavanje iznosi 150 kn uz obaveznu prijavu putem obrasca.

U obrazac za prijavu unesite podatke u sva tražena polja.
Prijavom dobivate još i besplatni kratki video (15 min.) o autentičnoj dimenziji djeteta te se upisujete na našu mailing listu s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati

Organizatori predavanja: Tomislav Kuljiš i Centar Prirodno roditeljstvo

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na mob 091 9255 455 (Jane Kramar)

Kyriaki 1

Ukratko o predavaču:

Prof.  Kyriaki Polychroni je članica Američke akademije za obiteljsku terapiju (AFTA). Osnivačica je Američkog nacionalnog registra certificiranih grupnih psihoterapeuta (C.G.P.) i dugogodišnji član kliničar Američkog udruženja za grupnu psihoterapiju (A.G.P.A.).
Ona je i jedna od osnivačica Europskog udruženja za obiteljsku terapiju (EFTA) i donedavno je bila predsjednica istog. Trenutno je podpredsjednica komore trening instituta europskog udruženja za obiteljsku terapiju (EFTA- TIC).
Kyriaki Polychroni  je psihologinja, sistemski i obiteljski psihoterapeut i trener. Također, ona je licencirani partnerski terapeut, supervizor i trener, certificirana  od strane  Internacionalnog  centra za  izvrsnost  u Emocionalno fokusiranoj terapiji (ICEEFT – Kanada).
Prof. Kyriaki Polychroni je  senior članica znanstvenog vijeća Atenskog instituta Anthropos u Grčkoj, prvog centra u kojem se prakticira obiteljska terapija u Europi.
Bivša potpredsjednica nacionalne podružnice Europskog udruženja za psihoterapiju (E.A.P.).
Osnivačica je Heleničkog udruženja za sistemsku terapiju.
Bivša je članica Izvršnog vijeća udruženja grčkih psihologa.
Od 2008, gđa. Polychroni je pridružena urednica časopisa “Human Systems: The European Journal of Therapy, Consultation and časopis EFTA-e. Training”, koji je nedavno prihvaćen kao službeni časopis EFTE-e.
Kyriaki Polychroni  trenira i  supervizira  stručnjake  u  edukaciji  za sistemsku grupnu, partnersku i obiteljsku terapiju. Predaje i provodi treninge širom Grčke i Europe.

Tomislav Kuljiš

Svojevrstan uvod u temu predstavio je i Tomislav Kuljiš kroz emisiju Na rubu znanosti o partnerskim odnosima te live stream predavanje Podsvijest i partnerski odnosi, a koje možete pogledati preko sljedećih poveznica:

Na rubu znanosti s T. Kuljišem Podsvjesno funkcioniranje u partnerskim odnosima

Live stream predavanje Podsvijest i partnerski odnosi