Kompletan program Roditeljstvo 0-6

Kompletan program Roditeljstvo 0-6 (Zagreb, Beograd, Rijeka, Ljubljana, Šibenik, Split) sadrži:

Video program ”Roditeljstvo i rani razvoj” (Video RIRR) 

autora Tomislava Kuljiša cjelovito obrađuje  temu važnosti ranog razvoja i tada potrebnom roditeljstvu i sastoji se od uvodnog video seminara "Zašto su prve godine najvažnije" i deset video predavanja od po 150 min. Klikom na svaku sliku možete saznati više o programu i svakom predavanju. Predavanja se mogu i pojedinačno upisati, ali je naša preporuka prolazak cijelog programa.

Video program Roditeljstvo_i_rani_razvoj
osnoveranograzvojairoditeljstva_pr
primarne_potrebe_djeteta
emocionalni_razvoj_V
razvojne_faze
razvoj_mozga_djeteta_V
osjecaj_osobne_vrijednosti_V
razvoj_osjecaja_sebe_V
kontriranje_i_faza_necu_V
postavljanje_granica
Emocionalno sazrijevanje
intelektualni_razvoj_djeteta_V

Interaktivna predavanja

Interaktivna predavanja se prate u Zagrebu uživo, u Beogradu, Rijeci i Ljubljani u našim prostorima putem video projekcije, ili se mogu pratti sa svog uređaja putem live streama. Jesenska, zimska i proljetna grupa imaju po četiri predavanja određenim srijedama s tim da se mogu pratiti i predavanja ostalih grupa kroz narednih 12 mjeseci. Nastavljaju se tematski na Video RIRR i daju priliku za postavljanje pitanja Tomislavu Kuljišu i produbljivanje teme. Podijeljena su u četiri tematske cjeline (TC) koje su nastavak na određena predavanja iz Video RIRR-a koja je poželjno i potrebno pogledati ranije:

- 1. TC: Primarne potrebe djeteta - pogledati 1. i 3. predavanje

- 2. TC: Emocionalni razvoj djeteta . pogledati 2. i 9. predavanje

- 3. TC: Psihološki razvoj djeteta - pogledati 5. i 6. predavanje

- 4. TC: Neposlušnost, zašto i kako - pogledati 7. i 8. predavanje

Svakako je poželjno prethodno pogledati video seminar i 4. predavanje o mozgu dok je 10. predavanje ostavljeno za kraj cijelog programa. Interaktivna predavanja (najmanje 12 godišnje) se sadržajno mijenjaju u svakom ciklusu i polaznici programa imaju priliku kroz godinu dana svaki put saznati nešto novo unutar svake tematske cjeline te pogledati snimak predavanja i naknadno.

Predavanje Tomislav Kuljiš

Iskustvene radionice 

Četiri radionice su posvećene svakoj od četiri tematske cjeline i mogu se proći samo u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Šibeniku, Splitu i Beogradu. Onim srijedama kada su predavanja i radionice dolazi se na predavanje u naše centre u Ljubljani, Rijeci i Beogradu u 17.30h, a radionice počinju nakon predavanja od 19.30-21.15h. Ostali gradovi imaju mogućnost proći sve četiri radionice u dvije subote. Radionice daju priliku da se aktualna tema predavanja obradi kroz osobno iskustvo koje čini da nekako tek sada sagledamo stvarnu dubinu i važnost obrađene teme. Moć iskustva je neprocjenjiva i obično tek tada, ono o čemu smo govorili kroz predavanja, doista i ”sjedne”. Radionice vode u svakom gradu naše iskusne voditeljice koje su prošle edukaciju kod Tomislava Kuljiša.

 

Prirodno_Roditeljstvo_Radionica_Primarne_Potrebe_Djeteta
Prirodno_Roditeljstvo_Radionica_Emocionalni_razvoj
Prirodno_Roditeljstvo_Radionica_Psiholoski_razvoj
Prirodno_Roditeljstvo_Radionica_Neposlusnost_zasto_kako

Kako upisati  Kompletan program Roditeljstvo 0-6 ?

Obzirom da se program odvija u našim centrima u Zagrebu, Rijeci i Beogradu, upisuje se i uplaćuje u svakom gradu na samom predavanju-radionici srijedom, uz obaveznu prethodnu prijavu mailom. Ukoliko se želite prije odluke o upisu bolje upoznati s našim radom dobro došli ste na jedno free predavanje (uz prethodnu najavu).
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Rijeku javiti se Sanji na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Martini na ljubljana@prirodnoroditeljstvo.com
- Šibenik javiti se Slavki na slavka@prirodnoroditeljstvo.com
- za Split javiti se Mariji na marija@prirodnoroditeljstvo.com

Program se može upisati kao jedna osoba ili kao roditeljski par, pri čemu s povoljnijom kotizacijom za par želimo olakšati odluku da roditelji zajedno upišu program. Opcija upisa Kompletnog programa Roditeljstvo 0-6 kao roditeljski par ne vrijedi prilikom naknadnog upisa drugog roditelja.

Kotizacija za upis Kompletnog programa Roditeljstvo o-6:

Gradovi u HR:   jedna osoba 1850 KN,   roditeljski par 2500 KN
Beograd:  jedna osoba 29.000 din,   roditeljski par 39.000 din
Ljubljana:  jedna osoba 290€,   roditeljski par 390 €

 

Program se može proći  u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Splitu, Šibeniku i Beogradu. U slučaju većeg interesa organizirati ćemo posebne grupe koje će imati po dvije radionice u dvije subote ili nedjelje. Za više informacije obratite nam se na info@prirodnoroditeljstvo.com. Za sve ostale postoji mogućnost upisa Video+Live stream programa Roditeljstvo 0-6.

Roditeljstvo 0-6

PRISTUP KOMPLETNOM PROGRAMU RODITELJSTVO 0-6 NAKON UPISA U ZG, BG, RI

Nakon što ste upisali Kompletni program Roditeljstvo 0-6, kliknite na sliku upisane opcije, unesite svoje podatke, prođite proces kreiranja svog korisničkog imena i lozinke i na kraju kliknite na dogovoreni način plaćanja. Kad se ulogirate preko ZA KORISNIKE imate pristup predavanjima Video RIRR-a i snimcima interaktivnih predavanja narednih godinu dana. Status korisnika možete produžavati po godinu dana (100 kn ili 13.€) čime svaki put imate pristup novoj verziji programa i novim predavanjima.