zastosuprvegodinenajvaznije_livestream_28-12-2017

Live stream predavanje - Zašto su prve godine djeteta najvažnije?

Kroz ovo predavanje saznajte više o važnosti ranog razvoja djeteta i roditeljstvu u tom periodu.

srijeda, 12.02. od 18.10 - 20.10h

Live stream predavanje nakon Vaše prijave će se prikazati na mjestu ikone u gore navedenom terminu

LiveStream

PSIHOLOŠKI RAZVOJ
djeteta

EMOCIONALNI RAZVOJ
djeteta

INTELEKTUALNI RAZVOJ
djeteta

Prijava za besplatno live stream predavanje

Obavezno ispunite sva polja kako bi vas sustav registrirao. Prijavom ulazite u mailing listu Centra Prirodno roditeljstvo s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati, a vaši podaci se neće davati trećim stranama. U povratnom mailu dobit ćete link za naš YouTube kanal preko kojeg možete pratiti live stream, link za besplatni video o autentičnoj dimenziji djeteta kao i KOD ZA POPUST 50% kod upisa  Video seminara - Osnove ranog razvoja i roditeljstva i KOD ZA POPUST 15% kod upisa Video i live stream program Roditeljstvo 0-6.

zastosuprvegodinenajvaznije_livestream_28-12-2017

Prijavite se i ostvarite:

BESPLATNO!

zastosuprvegodinenajvaznije_livestream_28-12-2017-300x300

Prijavite se kroz obrazac za prijavu na besplatno live stream predavanje koje se održava u srijedu, 12.02. od 18.10 - 20.10h.

15% POPUST

prirodno_roditeljstvo_videolivestream-450x450

Svi polaznici besplatnog live stream-a dobiti će nakon streaminga kod za 15% popusta za video + live stream program Roditeljstvo 0-6 program

50% POPUST

osnoveranograzvojairoditeljstva_pr

Svi polaznici besplatnog live stream-a dobiti će nakon streaminga kod za 50% popusta za Video seminar Osnove ranog razvoja i roditeljstva.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja po inerciji koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.  S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ovo besplatno live stream predavanje koje će se održati u Zagrebu možete pratiti uživo sa svog uređaja (laptopa, tableta ili smartphonea), ili naknadno pogledati snimak putem linka za naš YouTube kanal kojeg ćete dobiti u povratnom mailu nakon prijave.
Prijavom dobivate i mogućnost upisa u:

  • Temeljnog dvoipolsatnog Video seminara Osnove ranog razvoja i roditeljstva uz popust od 50% ili
  • Video i live stream program Roditeljstvo 0-6 uz popust od 15%. Video seminar Osnove ranog razvoja i roditeljstva uključen je u ovaj program

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja ovo je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Predavanja će se održati u terminu od 18.10-20.10h dok će vas snimak čekati još narednih pet dana.

Predavanje Tomislav Kuljiš
Live stream
live stream
prirodno roditeljstvo

Kako iskoristiti KOD ZA POPUST?

osnoveranograzvojairoditeljstva_pr

Ovo besplatno live stream predavanje Tomislava Kuljiša ”Zašto su prve godine najvažnije” daje novu dimenziju razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta. Obzirom da je to velika tema i da na interaktivnom predavanju bude puno pitanja koja odnesu dosta vremena, naša sugestija je da uz 50% popusta upišete i  temeljni video seminar Osnove ranog razvoj i roditeljstva ili uz 15% popusta Video + live stream program Roditeljstvo 0-6.

Nakon što se prijavite za ovo live stream predavanje gore u prijavnici, klikom na sliku počnite proces upisa Video seminara tako što ćete unijeti svoje podatke, kreirati svoje korisničko ime i lozinku i unijeti  KOD ZA POPUST. Plaćanje je moguće putem PayWay kartičnog sustava ili internet bakarstvom. Kod ćete dobiti u povratnom mailu nakon prijave za ovo live stream predavanje. Video seminar će vam nakon uplate postati dostupan na stranicama ZA KORISNIKE dok ste ulogirani svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Druga predavanja Tomislava Kuljiša

Istoimena predavanja u Zagrebu, Beogradu, Dubrovniku i Ljubljani

Ako ste u mogućnosti doći na neko od istoimenih predavanja koja će Tomislav Kuljiš održati
02.02. u Beogradu,   12.02. u Zagrebu,
13.02. u Ljubljani,   20.02. u Dubrovniku
prijavite se za njega na OVOJ STRANICI.

Predavanje Tomislav Kuljiš

Live stream predavanje: Tko sam ja stvarno?

Ako želite saznati više o tome kako ja nas odrasle odredio naš rani razvoj prijavite se za free live stream predavanje Tomislava Kuljiša  - Tko sam stvarno? 01.02.  ili za istoimenu radionicu u Zagrebu, Rijeci i Beogradu.

tkosamjastvarno_livestream_28-12-2017

Program Roditeljstvo 0-6

Predavanje "Zašto su prve godine najvažnije?" je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati nakon ovog uvodnog predavanja kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  (za sve bez obzira na mjesto sanovanja) koji se sastoji od 12 interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja su nastavak i proširenje predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj (počinje 28.02. 2018.)
ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionica (vrijedi samo ZG, BG, RI i LJ i počinje 28.02. 2018.)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Dubrovnik javiti se Morena na morena@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Biljani na biljana@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece