zatosuprvegodinenajvaznije_pr_livestream_video

Live stream predavanje - Zašto su prve godine djeteta najvažnije?

Kroz ovo predavanje i pripadajući video seminar saznajte više o važnosti ranog razvoja djeteta i roditeljstvu u tom periodu.

četvrtak, 05.10. od 18.10 - 20.10h

LiveStream

Live stream predavanja koje će se održati u Zagrebu možete pratiti uživo sa svog uređaja (laptopa, tableta ili smartphonea), ili naknadno pogledati snimak. Nakon upisa predavanja i procesa ragistracije na našim stranicama postati će vam dostupna stranica na kojoj vas čeka pristup live stream predavanju kao i našem temeljnom dvoipolsatnom video seminaru ”Osnove ranog razvoja i roditeljstva” (ili Zašto su prve godine najvažnije?)

Predavanje Tomislav Kuljiš
Live stream
live stream
prirodno roditeljstvo

Predavanje Tomislava Kuljiša ”Zašto su prve godine najvažnije” daje novu dimenziju razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta. Obzirom da je to velika tema i da na interaktivnom predavanju bude puno pitanja koja odnesu dosta vremena, uz live straem predavanje dobivate besplatno još i naš temeljni video seminar Osnove ranog razvoj i roditeljstva. Kroz taj dvoipolsatni video ćete dobiti cjelovit uvid u svijet djeteta tijekom ranog perioda kada se u njemu događaju najvažniji razvojni procesi koji će ga odrediti za ostatak života.

osnoveranograzvojairoditeljstva_pr

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja po inerciji koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.
Ovo dinamično predavanje s pripadajućim video seminarom daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Predavanja će se održati u terminu od 18.10-20.10h dok će vas snimak čekati još narednih godinu dana.

Prijava za predavanje i plaćanje kotizacije

Upisom ovog predavanja dobivate i pristup temeljnom video seminaru Osnove ranog razvoja i roditeljstva

Kotizacija za oba predavanja iznosi 100 kn ili 13€ i može se uplatiti dolje na stranici putem PayWay kartičnog sustava plaćanja, ili uplatom na žiro račun Centra, ili direktno u našim Centrima u Beogradu, Zagrebu, Rijeci ili Ljubljani. Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com
Nakon što ste kliknuli na donji plavi gumb i stavili predavanje u košaricu, prođite proces registracije, kreiranja lozinke i imena (koje negdje pohranite i zapamtite). Zatim prođite kroz proces plaćanja (karticom preko PayWay sustava, internet bankarstvom ili doznakom) i postali ste registrirani korisnik Centra Prirodno roditeljstvo. To znači da, kada god ste logirani svojom lozinkom i korisničkim imenom, možete pogledati svoje upisano predavanje na stranici ZA KORISNIKE.
U vrijeme ovog live stream predavanja jednostavno se ulogirajte, otvorite izbornik ZA KORISNIKE, čime dođete na MOJE OSOBNE STRANICE, kliknite na sliku upisanog predavanja i otvoriti će vam se stranica na kojoj se možete uključiti u live stream predavanje uživo ili ga gledati naknadno. Ako želite postavljeti pitanja putem chata, kliknite dolje desno u predavanju na znak YouTube i otvoriti će vam se naš kanal u YouTubu u kojem možete pristupiti chatu. Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com.

zatosuprvegodinenajvaznije_pr_livestream_video

Klikom na plavi gumb započnite proces plaćanja i prijave za ovo predavanje.
Kotizacija 100 kn ili 13€.

Druga predavanja Tomislava Kuljiša

Istoimena predavanja u Zagrebu, Beogradu, Rijeci i Ljubljani

Ako ste u mogućnosti doći na neko od istoimenih predavanja koja će Tomislav Kuljiš održati
02.10. u Rijeci,   04.10. u Ljubljani
05.10 u Zagrebu,   07.10. u Beogradu
prijavite se za njega na OVOJ STRANICI.

Live stream predavanje: Utjecaj ranog razvoja na formiranje osobnosti

Saznajte više o drugom predavanju Tomislava Kuljiša koje će se moći pratiti preko live streama 06.10 u 18.10h, a koje govori o pravim korijenima i rješenjima uobičajenih ljudskih problema koji kvare kvalitetu života.

Program Roditeljstvo 0-6

Predavanje je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati nakon ovog uvodnog predavanja kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  (za sve bez obzira na mjesto sanovanja) koji se sastoji od 12 interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja su nastavak i proširenje predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj (počinje 25.10.),
ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionica (vrijedi samo ZG, BG, RI i LJ i počinje 11.10 uvodnom radionicom)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Rijeku javiti se Jane na jane@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Biljani na biljana@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece