Live sream Zašto su prve najvažnije

Uključite se u besplatno live stream predavanje - Zašto su prve godine najvažnije?

srijeda 12.04. od 18.10 - 20.10h

LiveStream

Live stream u biti znači da možete uživo pratiti sa svog uređaja (laptopa, tableta ili smartphonea) prijenos predavanja koje će se održati u Zagrebu. Nakon prijave dobiti ćete na mail link našeg Youtube kanala na kojem će biti predavanje.

Predavanje Tomislav Kuljiš
Live stream
live stream
prirodno roditeljstvo

Predavanje ”Zašto su prve godine najvažnije” s Tomislavom Kuljišem omogućava proširenje razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.
Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Predavanja će se održati u terminu od 18.10-20.10h

Kako izgleda praćenje live stream predavanja?

Live stream vrlo jednostavno pratite kao i svaki video koji gledate na You tube-u. Za ovo free live stream predavanje je obavezna prijava putem donje prijavnice. Nakon prijave u povratnom mailu ćete dobiti link za naš You tube kanal preko kojeg sa svojih uređaja možete u zakazano vrijeme pratiti live stream predavanja i postavljati pitanja putem chata. Ukoliko propustite prijenos predavanja još uvijek ćete ga moći pogledati na istom linku narednih 5 dana.Nakon prijave dobiti ćete u povratnom mailu originalni link koji vas vodi na naš kanal koji izgleda upravo ovako.
Kliknite na sliku kako bi se otvorio naš ogledni You tube kanal.
Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com (Sanja).

Zašto su prve najvažnije - Live stream

Prijavnica za live stream predavanje 12. 04. u 18.10h

Nakon prijave dobiti ćete povratni mail s linkom za naš You tube kanal preko kojeg ćete moći gledati prijenos predavanja. Na dan predavanja stići će vam još jedan podsjetnik na mail.
Kada se prijavite otvoriti će vam se nova stranica s videom o važnosti ranog perioda i autentičnoj dimenziji djeteta.
Obavezno ispunite sva polja kako bi vas sustav registrirao. Prijavom ulazite u mailing listu Centra Prirodno roditeljstvo s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati, a vaši podaci se neće davati trećim stranama.

Istoimena predavanja u Zagrebu, Beogradu i Rijeci

Ako ste u mogućnosti doći na istoimena predavanja koja će Tomislav Kuljiš održati

11.04. u Beogradu,
12.04. u Zagrebu  i
04.04. u Rijeci,
prijavite se u drugu prijavnicu na OVOJ STRANICI.

Live stream predavanje: Utjecaj ranog razvoja na formiranje osobnosti

Saznajte više o drugom free predavanju Tomislava Kuljiša koje će se moći pratiti preko live streama 13.04. u 18.10h, a koje govori o pravim korijenima i rješenjima uobičajenih ljudskih problema koji kvare kvalitetu života.

Program Roditeljstvo 0-6

Predavanje je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji počinje 26.04. i  može se upisati i pratiti putem live streama preko interneta, a u Zagrebu, Rijeci i Beogradu se mogu upisati i iskustvene radionice.  Na predavanju se može predbilježiti za upis programa Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  koji se sastoji od interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana (ne svaka srijeda) koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja se nastavljaju na Video program Roditeljstvo i rani razvoj (10 video predavanja), ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionica (vrijedi samo ZG, BG, RI)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb i sve druge gradove javiti se Sanji na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Rijeku javiti se Heleni na helena@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece