LJETNI INTENZIV – HVAR 2016

LJETNI INTENZIV POLAZNIKA PROGRAMA OSOBNI RAZVOJ

radost b

O intenzivu i programu

Ljetni intenziv ima za cilj daljnji nastavak programa Osobni razvoj na nešto drugačiji način kroz svakodnevni rad u morskom ambijentu. To je ujedno i kvalitetan godišnji odmor kroz druženje, prijateljstva, zabavu, kako roditeljima tako i djeci. Pet dana radionica sredinom dana su prilika za duboki kontakt sa svojim najdubljim dimenzijama, a sve ostale dane možete posvetiti ljetovanju s obitelji ili druženju s prijateljima.

Spojit ćemo nezaboravno ljetovanje i nezaboravno iskustvo rada na sebi.

Ovo ljeto ćemo imati dva tematska intenziva: ”Životnost” i ”Jaaaaa!”.

Radionice će se održavati od nedjelje do četvrtka, od 10h ujutro do 15h. U subotu od 20-21.30 h ćemo imati prvi susret upoznavanja polaznika.
Broj polaznika po smjeni je između 25 i 30 pri ćemu ćemo sheringe raditi u dvije do tri grupe, a radionice će voditi tri terapeuta.

Termini grupa za radionice intenziva su:
1. grupa 0d 25.06. subota 20-21.30 Uvodni susret - 30.06. četvrtak - Tema ”Jaaaa! (za prošlogodišnje polaznike koji su prošli Životnost)
Terapeuti: Kruno Šunjić, Nikica Stezinar, Ljerka Zorić
2. grupa od 02.07. subota 20-21.30 Uvodni susret - 07.07. četvrtak - Tema Životnost
Terapeuti: Maja Dajčer,, Jane Kramar, Helena Hajdin
3. grupa od 09.07. subota 20-21.30 Uvodni susret - 14.07.  četvrtak - Tema Jaaaa!
Terapeuti: Kruno Šunjić, Jasenka dabinović, Davor Dabinović
4. grupa od 16.07. subota  20- 21.30 Uvodni susret - 21.07. četvrtak - Tema Životnost
Terapeuti: Maja Dajčer, Jane Kramar, Helena Hajdin

Ovo su termini radionica, a smještaj bi bio od subote do subote, s tim da je sugestija da ostanete i duže ukoliko ste u mogućnosti. U tom slučaju što prije rezervirajte sobe, jer će ove godine hotel biti rasprodan obzirom na novouređenost.

Kotizacija za intenziv po osobi iznosi 1850 kn i  plaća se u Centru Sanji na Danu Centra, ili na intenzivu.
Za sudjelovanje na intenzivu se prijavljuje u tablici OVDJE:

Ljetni intenziv “Životnost”, za polaznike programa Osobni razvoj, je posvećen daljnjem radu i spoznavanju sebe na temu koliko smo doista životni i što možemo učiniti da u svoje življenje unesemo više energije istinske životnosti. Ići ćemo u sagledavanje gdje smo trenutno u životu na temama koje su temelji osjećaja životnosti: prepuštenosti, užitka, osobne moći, sposobnosti za kontakt te ekspresiji onoga što jesmo u sebi.
Radionice će između ostalog imati puno ritma, pokreta, dreamwork vizualizacija, a radit ćemo kroz:

- jačanje/bildanje kapaciteta za nositi dobro,
- dublje afirmiranje onoga što je već dobro u mom žvotu,
- otkrivanje i afirmiranje osobnih potencijala koje nemamo priliku dovoljno često izražavati,
- upijanje osjećaja viđenosti, prihvaćenosti, namirenosti, priznatosti,
- razotkrivanje i otpuštanje unutarnjih opstrukcija koje nas koče da budemo svoji, spontani i autentični.

O smještaju

hotel-adriatic32_5762

Smještaj je predviđen u Resortu Senses*** kod Vrboske (između Straigrada i Jelse) koji je izabran zbog svoje pozicije i sadržaja. Hotel (resort) je tijekom zime potpuno renoviran, ima vanjski bazen s toplom vodom, spa zonu, jakuzzi, ali najvrjedniji dio je njegova lokacija van grada, u šumi uz more.
Obzirom da veći dio polaznika ima djecu odabrali smo ovaj hotel kako bi se moglo biti veći dio dana s obitelji i djecom u prirodi i na plaži te kako bi i djeci tu bilo ugodno i sigurno. Preporuka je da povedete nekoga sa sobom tko bi se brinuo za djecu dok ste na radionicama, mada ćemo imati animatore koji će se za vrijeme radionica baviti djecom, organizirajući im sadržaje. Pored igraonice u hotelu, postoji i trampolin s napuhancima i drugim sadržajima koji koristimo po povoljnim cijenama.
Svakako prilikom prijave navedite koji je uzrast djeteta za čuvanje, kako bi animatori mogli prilagoditi pripremu programa uzrastu.

Smještaj

Smještaj je predviđen s polupansionom (doručak i večera), dok za ručak nakon radionica odlazimo u restoran na plaži gdje imamo dogovorene posebne cijene za naše polaznike. Za one koji nisu na radionicama može se dogovoriti ručak u hotelu.

Cjenik smještaja u Resortu Senses - polupansion (doručak+večera bez pića) po danu za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi:

- samo za polaznike intenziva:
250 kn do 04.07., a iza 04.07. je 285 kn.

- za ostale
315 kn do 04.07., a iza 04.07. je 350 kn

Redovna cijena bi bila 460 kn.

Hotel je rezervirao dovoljan broj soba za sve nas, ako boravimo od subote do subote. Prošle godine se pokazalo da bi bilo dobro doći dan-dva ranije (akomodacija djece na animatore) i ostati par dana duže zbog odmora i društva. Svakako što prije rezervirajte svoje termine ostanka u hotelu, jer kada se hotel popuni moći ćete boraviti samo od subote do dubote. Dakle, svi koji žele ostati duže od sedam dana neka što prije rezeviraju hotel.

Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu, a iznosi 7,00 kn po osobi po danu za punoljetne osobe, djeca od 12-18g plaćaju 50% boravišne pristojbe.

Nadoplata za ručak vrši se preko recepcije, iznosi 70,00 kn po osobi po danu.

Sobe su dvokrevetne, s mogućnošću dodavanja pomoćnog (sklopivog) ležaja, a postoje i apartmani od dvije sobe.

 

Cijene smještaja s djecom (samo za polaznike intenziva):

Za boravak djece s dvije odrasle osobe u sobi:
Sva djeca do 10 g. GRATIS
Djeca preko 10 g. -50%

Za boravak djece u sobi s jednom odraslom osobom:
Troje djece u sobi – 2 pune cijene
Dvoje djece u sobi - 1 puna cijena, jedno dijete gratis i jedno dijete -50%
Jedno dijete u sobi – 1 puna cijena i dijete -50%.
Smještaj se uplaćuje direktno hotelu, o kojem možete saznati više OVDJE.

Za rezervaciju smještaja potrebno se je javiti hotelu na mail i naznačiti da se radi o grupi Ljetni intenziv.

Za sudjelovanje na intenzivu molimo da se upišete u tablicu koja će se otvoriti klikom OVDJE i nakon upisa (sustav će sam zapamtiti vaš upis) samo ugasite taj prozor na pregledniku. Za sva pitanja pošaljite mail na tomislav@integros.eu

 

Kako do Hvara i Vrboske:

Trajekti za Starigrad voze dva sata u 05.00, 08.30, 11.00, 14.30, 17.00, 20.30h. Cijena za automobil u jednom pravcu je 318 kn, a za osobu 47 kn, a od iskrcaja do hotela je dvadesetak minuta autom.

Ako netko ne želi ići autom, može se uzeti taksi od trajekta do hotela, ili dogovoriti da ga netko od nas prebaci od trajekta do hotela.
Može se doći i katamaranom u Jelsu i od tamo za dvadesetak minuta u Vrboskoj autom, s nekim ili taksijem.

Smještaj u Resortu Senses***

Resort Senses je smješten u borovoj šumi uz samo more tako da je ugodna i poželjna sjena uz hvarsko sunce stalno dostupna.
Obzirom da je hotel van mjesta Vrboska (20 tak minuta šetnje ili 4 min autom) oko njega nema gužve, automobila i okoliš je siguran za djecu. Hotelski restoran ima terasu koja gleda na more i opet je sve u ugodnoj sjeni. Između mora i hotelskog bara je samo kamena staza. Ove godine hotel je u potpunosti renoviran i dobio je vanjski bazen s toplom slatkom vodom i Spa zonu. Sobe su klimatizirane, dizajnerski uređene s kupaonom, TV-om i balkonom. Obzirom da se hotel nalazi u šumi i sjeni, i bez klime nikada nije vruče.Po opremljenosti bi imao četiri zvjezdice, ali zbog veličine soba ima tri. Slike su kompjuterske animacije po kojima se radi uređenje.

bazen 1006
wellness 1002_1
soba 1011
soba 1012
lobby 1008
lobby 1007

Dječja igraonica

dj igraonica
bazen 1004
IMG_7068
IMG_6914

VRBOSKA

Vrboska s
vrboska1

Hotel se nalazi na ”poluotoku” otoka Hvara između Jelse i Brača i pripada mjestu Vrboska koje je po mnogima najljepše mjesto na Hvaru.

skojic

Vrboska je predivan gradić smješten u dubokom zaljevu i poznat je po kamenim mostovima, otočiću s palmom i staroj venecijanskoj crkvi.

IMG_7076

Pogled sa crkve koja je ujedno bila i tvrđava kroz povijest. Do hotela se iz Vrboske stiže za par minuta autom, ili dvadesetak minuta hodom.

Plaža i kupanje

IMG_6953

Ispred samog hotela je more, a u borovoj šumi tik uz more se može provesti cijeli dan u hladu.

soline

Oni koji žele šljunčanu plažu mogu se prošetati do nje, samo je pedesetak metara od hotela.

IMG_7013

Ispred hotela je i uređeni dio za one kojima je draže sunčanje.

Animacija za djecu

U hotelu je uređena prostorija za animaciju djece koju ćemo koristiti, a oko hotela postoji dio za djecu s raznim aktivnostima i vjerujemo da ćemo se i ove godine dogovoriti s njima za vrlo posebnu cijenu za našu djecu. Animatori su dečki od prošle godine koji se pokazali izvanrednima.

fotografija 5-18
fotografija 1-4
fotografija 1-9
fotografija 4-14
fotografija 4-11
fotografija 4-7

Prostori za radionice i druge aktivnosti

IMG_6977

Imat ćemo veliki prostor za radionice s manjom prostorijom za terapije. Ovo je stara slika, a novi prostor će imati i tepih i klime...

IMG_6969

Ne treba zanemariti i mogućnosti turnira u nogometu, košarci i tenisu.

restoran s

Uz restoran u hotelu postoji i pedestak metara od hotela drugi restoran u kojem se može naručiti od pizze preko roštilja do morskih jela.

I za kraj...

Želja nam je da ovim intenzivom spojimo i duboki rad na sebi, kroz integraciju onoga što je prorađeno kroz program, i užitak, druženje, radost koju more, dobro društvo i ljeto mogu dati. Intenziv je sad već tradiocionalan i dodatna prilika za nešto drugačiji rad na sebi.

rules-of-happiness