LJETO S PRIRODNIM RODITELJSTVOM – HVAR 2016

Ljeto s Prirodnim roditeljstvom

Ljeto s Prirodnim roditeljstvom, Hvar - 16.07. - 23.07. 2016

Ovo ljeto naš Centar organizira spoj ugodnog s korisnim u vidu ljetovanja na Hvaru uz priliku da se prođe i dio programa Roditeljstvo i rani razvoj za one koji nisu u prilici biti s nama na radionicama u Zagrebu, Rijeci ili Beogradu.

Program radionica

Program podrazumijeva pet radionica od 16.30-19.45 za vrijeme kojih je organizirana animacija za djecu s našim iskusnim animatorima kako bi roditelji mogli biti posvećeni radionicama. Radionice imaju za cilj sagledavanje kako dijete doživljava odnos s roditeljima, što doista treba u pojedinim razvojnim fazama te kroz njih neminovno počinjemo sagledavati kako smo mi sami prošli u ranom periodu, kako nas je to odredilo i što doista sada želimo svome djetetu.

Ove iskustvene radionice su sastavni dio programa Roditeljstvo i rani razvoj koji se sastoji još i od od video predavanja i snimljenih interaktivnih predavanja što se može upisati i naknadno. Kroz radionice ćemo dobiti uvid u djetetov svijet i potrebe, ali i upoznati svoje vlastito djetinjstvo kojeg se inače ne možemo sjetiti.

Kroz iskustvene radionice ćemo obraditi najvažnije teme ranog razvoja koje su odredile nas i koje danas kroz odnos s nama određuju našu djecu:

  • Primarne potrebe djeteta i povezanost
  • Razvojne faze - simbioza i separacija
  • Osjećaj osobne vrijednosti i Razvoj osjećaja sebe
  • Kontriranje i faza Neću i Postavljanje granica
  • Regresija u svoje rano djetinjstvo (beba i 3 g)

Nakon radionica ništa više nije isto kao prije, jer dobijemo uvid u sebe u svoje dijete i javi se snažan motiv da budemo puno bolja verzija sebe i kao roditelja i kao partnera  za koju uvijek imamo potencijal, ali do sada nismo imali iskustvo kakvi bi smo mogli biti.

Kotizacija za program

Kotizacija za sudjelovanje u programu iznosi 1200 (160€) kn po osobi, a za roditeljski par 2000kn (260€)  uz što se dobiva još Video seminar ”Zašto su prve godine najvažnije?” kao i video predavanje ”Kako podići sretno dijete” i ”Zašto ljubav boli?”, što je ukupno 7 sati materijala koji služi kao priprema za radionice.

Polaznici programa imaju mogućnost (prije ili naknadno) upisa Video+Live stream programa Roditeljstvo i rani razvoj po povlaštenoj cijeni od 1500 (198€)  kn umjesto 1800kn.

Cijene smještaja u hotelu

Također polaznici programa imaju popust za smještaj u hotelu od 16.-23. 07 kada umjesto 460 kn (61 €) po danu po osobi plaćaju 295 kn ( 39 €) pri čemu su djeca do 10 g besplatno.  Pratioci polaznika programa (supružnici, rodbina, tete čuvalice i sl.) umjesto pune cijene smještaja u hotelu plaćaju  360 kn (47 € ).  Jako je važno što prije rezervirati hotel pri čemu navedite da ste polaznici programa Ljeto s Prirodnim roditeljstvom. Ostanak u hotelu nakon radionica tj. 23.07. se plaća po punoj cijeni od 585 kn po osobi. Postoji i mogućnost smještaja u sobama ili apartmanima u Vrboskoj u čemu vam možemo pomoći.

O smještaju

hotel-adriatic32_5762

Smještaj je predviđen u Resortu-hotelu Senses *** kod Vrboske (između Starigrada i Jelse) koji je izabran zbog svoje pozicije i sadržaja. Hotel je tijekom zime potpuno renoviran, ima vanjski bazen s toplom vodom, spa zonu, jakuzzi, ali najvrjedniji dio je njegova lokacija van grada, u šumi uz more. Uređen je za 4 zvjezdice, ali zboh veličine soba ima 3.
Obzirom da veći dio polaznika ima djecu odabrali smo ovaj hotel kako bi se moglo biti veći dio dana s obitelji i djecom u prirodi i na plaži i kako bi i djeci tu bilo ugodno i sigurno. Preporuka je da imate nekoga sa sobom tko bi se brinuo za djecu dok ste na radionicama, mada ćemo imati animatore koji će se za vrijeme radionica baviti djecom, organizirajući im sadržaje. Pored igraonice u hotelu, postoji i trampolin s napuhancima i drugim sadržajima koji koristimo po povoljnim cijenama.
Svakako prilikom prijave u tablicu navedite koji je uzrast djeteta za čuvanje, kako bi animatori mogli prilagoditi pripremu programa uzrastu.

Smještaj

Smještaj je predviđen s polupansionom (doručak i večera ili ručak), dok za ručak prije radionica možemo ići restoran na plaži gdje imamo posebne cijene za polaznike programa.

Cjenik smještaja u Resortu Senses - polupansion (doručak+večera ili ručak) po danu za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi:

- samo za polaznike programa je 295 kn. (39€)

- za ostale članove obitelji ili prijatelje je 360 kn (47 €)

Redovna cijena bi bila 460 kn (61 €).

Dakle, važno je što prije rezervirati hotel obzirom da je to srce sezone i da će kasnije biti teško dobiti sobu.

Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu, a iznosi 7,00 kn (1 €)po osobi po danu za punoljetne osobe, djeca od 12-18g plaćaju 50% boravišne pristojbe.

Sobe su dvokrevetne, s mogućnošću dodavanja pomoćnog (sklopivog) ležaja, a postoje i apartmani od dvije sobe koji imaju cijenu 3/4 od dvije od cijene za 4 odrasle osobe.

 

Cijene smještaja s djecom (samo za polaznike programa):

Za boravak djece s dvije odrasle osobe u sobi:
Sva djeca do 10 g. GRATIS
Djeca preko 10 g. -50%

Za boravak djece u sobi s jednom odraslom osobom:
Troje djece u sobi – 2 pune cijene
Dvoje djece u sobi - 1 puna cijena, jedno dijete gratis i jedno dijete -50%
Jedno dijete u sobi – 1 puna cijena i dijete -50%.
Smještaj se uplaćuje direktno hotelu, o kojem možete saznati više OVDJE.

Za rezervaciju smještaja potrebno se je javiti hotelu na mail: reservations@vrboska-hotel.com ili na telefon tel:++385 21 774 039  ili  +385 99 692 5603 (Katija ili Bojana) i naznačiti da se radi o grupi Ljeto s Prirodnim roditeljstvom.

Za sudjelovanje u programu Ljeto s prirodnim roditeljstvom molimo da se upišete u tablicu koja će se otvoriti klikom OVDJE i nakon upisa (sustav će sam zapamtiti vaš upis) samo ugasite taj prozor na pregledniku. Za sva pitanja pošaljite mail na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na mob 091 9544 422. (Sanja)

 

Kako do Hvara i Vrboske:

Trajekti za Starigrad voze dva sata u 05.00, 08.30, 11.00, 14.30, 17.00, 20.30h. Cijena za automobil u jednom pravcu je 318 kn, a za osobu 47 kn, a od iskrcaja do hotela je dvadesetak minuta autom.

Ako netko ne želi ići autom, može se uzeti taksi od trajekta do hotela, ili dogovoriti da ga netko od nas prebaci od trajekta do hotela.
Može se doći i katamaranom u Jelsu i od tamo za dvadesetak minuta u Vrboskoj autom, s nekim ili taksijem.

Smještaj u Resortu Senses***

Resort Senses*** je smješten u borovoj šumi uz samo more tako da je ugodna i poželjna sjena uz hvarsko sunce stalno dostupna.
Obzirom da je hotel van mjesta Vrboska (20 tak minuta šetnje ili 4 min autom) oko njega nema gužve, automobila i okoliš je siguran za djecu. Hotelski restoran ima terasu koja gleda na more i opet je sve u ugodnoj sjeni. Između mora i hotelskog bara je samo kamena staza. Ove godine hotel je u potpunosti renoviran i dobio je vanjski bazen s toplom slatkom vodom i Spa zonu. Sobe su klimatizirane, dizajnerski uređene s kupaonom, TV-om i balkonom. Obzirom da se hotel nalazi u šumi i sjeni, i bez klime nikada nije vruče.Po opremljenosti bi imao četiri zvjezdice, ali zbog veličine soba ima tri. Slike su kompjuterske animacije po kojima se radi uređenje.

bazen 1006
wellness 1002_1
soba 1011
soba 1012
lobby 1008
lobby 1007

Dječja igraonica

dj igraonica
bazen 1004
IMG_7068
IMG_6914

VRBOSKA

Vrboska s
vrboska1

Hotel se nalazi na ”poluotoku” otoka Hvara između Jelse i Brača i pripada mjestu Vrboska koje je po mnogima najljepše mjesto na Hvaru.

skojic

Vrboska je predivan gradić smješten u dubokom zaljevu i poznat je po kamenim mostovima, otočiću s palmom i staroj venecijanskoj crkvi.

IMG_7076

Pogled sa crkve koja je ujedno bila i tvrđava kroz povijest. Do hotela se iz Vrboske stiže za par minuta autom, ili dvadesetak minuta hodom.

Plaža i kupanje

IMG_6953

Ispred samog hotela je more, a u borovoj šumi tik uz more se može provesti cijeli dan u hladu.

soline

Oni koji žele šljunčanu plažu mogu se prošetati do nje, samo je pedesetak metara od hotela.

IMG_7013

Ispred hotela je i uređeni dio za one kojima je draže sunčanje.

Animacija za djecu

U hotelu je uređena prostorija za animaciju djece koju ćemo koristiti, a oko hotela postoji dio za djecu s raznim aktivnostima i vjerujemo da ćemo se i ove godine dogovoriti s njima za vrlo posebnu cijenu za našu djecu. Animatori su dečki od prošle godine koji se pokazali izvanrednima.

fotografija 5-18
fotografija 1-4
fotografija 1-9
fotografija 4-14
fotografija 4-11
fotografija 4-7

Prostori za radionice i druge aktivnosti

IMG_6977

Imat ćemo veliki prostor za radionice s manjom prostorijom za terapije. Ovo je stara slika, a novi prostor će imati i tepih i klime...

IMG_6969

Ne treba zanemariti i mogućnosti turnira u nogometu, košarci i tenisu.

restoran s

Uz restoran u hotelu postoji i pedestak metara od hotela drugi restoran u kojem se može naručiti od pizze preko roštilja do morskih jela.

I za kraj...

Želja nam je da ovim programom spojimo i konkretan rad na svom roditeljstvu i sebi, s užitkom i druženjem koju more, dobro društvo i ljeto mogu dati. Program će biti tradiocionalan i dodatna prilika za spoznavanje novoga o sebi i svom djetetu.

rules-of-happiness