polazak_u_vrtic_liveseminar

Predavanje Tomislava Kuljiša - Polazak u vrtić + iskustvene radionica

ponedjeljak, 03.09. 2018 od 17.30-21.15h
Zagreb, Rijeka, Split,  Ljubljana,  Beograd

Ako vaše dijete ove jeseni polazi u vrtić vjerujemo da će vas ovo predavanje i radionica zanimati.
Kako pripremiti sebe i dijete da bi vrtić bio ugodno iskustvo?
Kako prepoznati da li je moje dijete spremno za polazak u vrtić?
Kako se najbezbolnije odvojiti od djeteta?
Kako izbjeći da vrtić ne postane traumatsko iskustvo za dijete?
Ovo predavanje Tomislava Kuljiša i radionica nakon njega će dati puno dragocjenih uvida koji nas mogu poštedjeti zahtjevnih i bolnih situacija, i za dijete i za roditelje.

U navedenim gradovima se može upisati predavanje i iskustvena radionica, dok svi ostali mogu upisati live stream predavanje uz mogućnost naknadnog gledanja snimka.

Prijava za predavanje u gradovima

Predavanje se može pratiti uživo u Zagrebu ili putem video konferencije u našim centrima u spomenutim gradovima od 17.30-19.15h. Nakon predavanja, u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Rijeci i Splitu, od 19.30 do 21.15, održati će se iskustvena radionica koju vode naši voditelji radionica.
Svi ostali mogu upisati predavanje preko live streama (100 kn ili 14€) uz mogućnost naknadnog gledanja snimke i PDF prezentacije.
Za obaveznu prijavu i za sve informacije molimo javiti se našem domicilnom predstavniku u svakom gradu, nakon čega ćete dobiti na mail sve informacije i uputstvo oko uplate kotizacije za predavanje i radionicu. Obzirom da je broj sudionika ograničen, uplatom kotizacije rezervirate svoje mjesto. U slučaju većeg broja prijavljenih će se poštovati redoslijed uplata.

 ZAGREB – Centar Prirodno roditeljstvo, Slavonska avenija 3 (250kn, roditeljski par 375kn) obavezne prijave na jelena@prirodnoroditeljstvo.com

RIJEKA – Hotel Bonavia, Dolac 4  (250kn, roditeljski par 375kn) obavezne prijave na  jane@prirodnoroditeljstvo.com

SPLIT – hotel Park, Hatzeov perivoj 3 (250kn, roditeljski par 375kn) obavezne prijave na marija@prirodnoroditeljstvo.com

LJUBLJANA – Centar Prirodno roditeljstvo, Ukmarjeva 4  (45 eura, roditeljski par 68 eura) obavezne prijave  na biljana@prirodnoroditeljstvo.com

BEOGRAD – Centar Prirodno roditeljstvo, Vardarska 23 (3000 din, roditeljski par 4500 din) obavezne prijave na  manja@prirodnoroditeljstvo.com

Prijava za praćenje predavanje putem live streama preko svog uređaja

Live stream

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja. Snimak predavanja će se biti dostupan i narednih godinu dana. Kotizacija za live stream  predavanje + naknadni video iznosi 100kn ili 14€. Kotizaciju možete uplatiti putem PayWay sustava kartičnog plaćanja, m-bankingom skeniranjem 2D barkoda (samo HR) ili uplatom  na žiro račun.

Klikom na plavi gumb slijedite proceduru upisa Live stream predavanja + video  ”Polazak u vrtić” koje će se održati u ponedjeljak 03.09. 2018 od 17.45-19.15h.

odvajanje-vrtic
odvajanje-vrtic-4
odvajanje-vrtics

Program Roditeljstvo 0-6

Ključne informacije iz predavanje "Polazak u vrtić” su samo mali dio programa Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati nakon ovog uvodnog predavanja kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  (za sve bez obzira na mjesto sanovanja i datum upisa) koji se sastoji od 8 interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja su nastavak i proširenje 10 video predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj (počinje 24.10. 2018.)
ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionice (vrijedi za Zagreb, Beograd, Rijeku, Šibenik, Split, Dubrovnik i Ljubljanu i počinje 24.10. 2018.)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Dubrovnik javiti se Morena na morena@prirodnoroditeljstvo.com
- za Split javiti se Mariji na marija@prirodnoroditeljstvo.com
- za Šibenik javiti se Slavki na slavka@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Biljani na biljana@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece