Roditelj drzi dijete

Predavanje ”Zašto su prve godine najvažnije?”

za svjesne i suvremene roditelje

Rijeka 03.04.,  Beograd 11.04.  i   Zagreb 12.04.

Predavanje Tomislav Kuljiš
radost
Primarne potrebe
Predavanje Tomislav Kuljiš

Predavanje Tomislava Kuljiša ”Zašto su prve godine najvažnije?” omogućava proširenje razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.
Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi.

Predavanja će se održati u terminu od 18-20.30h:

ZAGREB - 12.04. srijeda, naš Centar, Slavonska avenija 3

RIJEKA - 03.04. ponedjeljak, Hotel Bonavia, Dolac 4

BEOGRAD - 11.04. utorak, hotel Park, Njegoševa 2

 

Kotizacija za predavanje iznosi 100 kn (ili u Beogradu 1000 din), dok jedan pratioc ima 50% popusta. Pratioc također treba ispuniti svoju samostalnu prijavnicu. Plaća se prilikom ulaza kada je potrebno samo navesti ime kojim ste se prijavili. Molimo da se dođe barem 15 min ranije kako bismo mogli početi na vrijeme.
Kako je bilo na prethodnim predavanjima možete pogledati ovdje.

Sudionici ovog predavanja plaćaju samo pola iznosa od pune cijene na drugom, predavanju Tomislava Kuljiša - Utjecaj ranog razvoja na formiranje osobnosti.
Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com (Sanja).

Ukoliko niste u mogućnosti doći na ova predavanja Tomislava Kuljiša u Zagrebu, Rijeci i Beogradu, još uvijek se možete uključiti u live stream predavanje koje pratite preko svog uređaja (laptopa, tableta, smartphonea) i za koje se možete prijaviti NA OVOJ STRANICI.

Prijavnica za predavanje

Zbog ograničenog broja sudionika prijava za predavanje je obavezna i njom osiguravate svoje mjesto. Nakon prijave otvoriti će vam se nova stranica s  videom o važnosti ranog perioda i autentičnoj dimenziji djeteta. Obavezno ispunite sva polja kako bi vas sustav registrirao. Prijavom ulazite u mailing listu Centra Prirodno roditeljstvo s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati, a vaši podaci se neće davati trećim stranama.
Ukoliko ne želite ući na mailing listu Centra možete se prijaviti direktno mailom uz naznaku datuma i grada predavanja;
- za Beograd - manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Zagreb i Rijeku - info@prirodnoroditeljstvo.com

Program Roditeljstvo 0-6

Predavanje je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji počinje 26.04. a  može se upisati i pratiti putem live streama preko interneta, a u Zagrebu, Rijeci i Beogradu se mogu upisati i iskustvene radionice.  Na predavanju se može predbilježiti za upis programa Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  koji se sastoji od interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana (ne svaka srijeda) koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja se nastavljaju na Video program Roditeljstvo i rani razvoj (10 video predavanja), ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionice (vrijedi samo za ZG, BG, RI)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Rijeku javiti se Heleni na helena@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

datum na kraju videa se odnosi na prošlo predavanje

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijaloj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe koju su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece