zastosuprvegodinenajvaznije_predavanjevideo_27-12-2017

Predavanje ”Zašto su prve godine najvažnije?”

za svjesne i suvremene roditelje

Beograd 02.02. - Zagreb 12.02. - Ljubljana, 13. 02. -  Dubrovnik, 20.02.   2018

PSIHOLOŠKI RAZVOJ
djeteta

EMOCIONALNI RAZVOJ
djeteta

INTELEKTUALNI RAZVOJ
djeteta

Prijava za predavanje

Obavezno ispunite sva polja kako bi vas sustav registrirao. Prijavom ulazite u mailing listu Centra Prirodno roditeljstvo s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati, a vaši podaci se neće davati trećim stranama. U povratnom mailu dobit ćete link za naš YouTube kanal preko kojeg možete pratiti live stream, link za besplatni video o autentičnoj dimenziji djeteta kao i KOD ZA POPUST 50% za upis drugog roditelja i KOD ZA POPUST 15% kod upisa Video i live stream program Roditeljstvo 0-6.

Zbog ograničenog broja sudionika prijava za predavanje je obavezna i njom osiguravate svoje mjesto. Obavezno ispunite sva polja kako bi vas sustav registrirao. Prijavom ulazite u mailing listu Centra Prirodno roditeljstvo s koje se možete u svakom trenutku lako ispisati, a vaši podaci se neće davati trećim stranama. U povratnom mailu dobit ćete video o važnosti ranog perioda i autentičnoj dimenziji djeteta.
Ukoliko ne želite ući na mailing listu Centra možete se prijaviti direktno mailom uz naznaku datuma i grada predavanja;
- za Beograd - manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Zagreb - jelena@prirodnoroditeljstvo.com
- za Rijeku - jane@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu - biljana@prirodnoroditeljstvo.com

Prijavite se i ostvarite:

50% POPUST

zastosuprvegodinenajvaznije_livestream_28-12-2017-300x300

Drugi roditelj ima 50% popusta na kotizaciju za predavanje i također treba ispuniti svoju samostalnu prijavnicu.  

BESPLATNO!

osnoveranograzvojairoditeljstva_pr

Oni koji uplate unaprijed po ponudi koja će stići par dana prije predavanja, besplatno će dobiti još i pristup temeljnom video seminaru Osnove ranog razvoja i roditeljstva kao i snimak ovog predavanja.

15% POPUST

prirodno_roditeljstvo_videolivestream-450x450

Svi polaznici predavanja ”Zašto su prve godine najvažnije?” dobiti će kod za 15% popusta za video + live stream program Roditeljstvo 0-6 program

Predavanje Tomislav Kuljiš
radost
Primarne potrebe
Predavanje Tomislav Kuljiš

Predavanje Tomislava Kuljiša ”Zašto su prve godine najvažnije?” daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta. Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe. Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi.

Predavanja će se održati u terminu od 18-20.30h:

BEOGRAD - petak, 02.02. - Centar Gvarnerius,  Džordža Vašingtona 12 (Kotizacija 1000 din)

ZAGREB - ponedjeljak, 12.02. - naš Centar, Slavonska avenija 3 (Kotizacija 100 kn)

POPUNJENO !!! Ljubljana - utorak, 13.02. - Kristalna palača, Kongresna dvorana, Ameriška ulica 8 (BTC), Ljubljana (Kotizacija 20€)

DUBROVNIK - 20.02. utorak, adresa hotel Valamar Lacroma, Iva Dulčića 34 (Kotizacija 100 kn) Poseban gost Igor Hajdarhodžoć

Drugi roditelj ima 50% popusta na kotizaciju za predavanje i također treba ispuniti svoju samostalnu prijavnicu, a kod ulaza u dvoranu potrebno je doći zajedno da bi se ostvario popust.
Za uplate unaprijed po ponudi koja će vam stići e-mailom par dana prije predavanja, besplatno će se dobiti  još i pristup temeljnom video seminaru Osnove ranog razvoja i roditeljstva.
Moguće je platiti i prilikom ulaza u dvoranu (osim za Ljubljanu) kada je potrebno samo navesti ime kojim ste se prijavili.


Zbog velikog interesa za predavanje u Ljubljani prijavljeni će dobiti e-mail s podacima za plaćanje internet bakarstvom ili PayWay kartičnim sustavom plaćanja i neće se naplaćivati na ulazu u dvoranu.

Molimo da se dođe barem 15-20 min ranije kako bismo mogli početi na vrijeme. Za sve informacije obratite se na info@prirodnoroditeljstvo.com.

osnoveranograzvojairoditeljstva_pr

Ukoliko niste u mogućnosti doći na ova predavanja Tomislava Kuljiša u Zagrebu, Dubrovniku, Ljubljani  i Beogradu, još uvijek se možete uključiti u live stream predavanje u srijedu 12.02. od 18.10h, a koje pratite preko svog uređaja (laptopa, tableta, smartphonea) i za koje se možete prijaviti NA OVOJ STRANICI. Snimak predavanja možete pogledati i naknadno.

Program Roditeljstvo 0-6

Predavanje je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji počinje u srijedu 28.02., a  može se upisati i pratiti putem live streama preko interneta, a u Zagrebu, Ljubljani, Dubrovniku i Beogradu se mogu upisati i iskustvene radionice.   Na ovom uvodnom predavanju ili naknadno na uvodnoj radionici se može predbilježiti za upis programa Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  koji se sastoji od interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana (ne svaka srijeda) koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja se nastavljaju na Video program Roditeljstvo i rani razvoj (10 video predavanja), ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i pet iskustvenih radionica (vrijedi samo za ZG, BG, DU, LJ)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Dubrovnik javiti se Moreni na morena@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Biljani na biljana@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

datum na kraju videa se odnosi na prošlo predavanje

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijaloj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe koju su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece

Ako želite saznati više o tome kako ja nas odrasle odredio naš rani razvoj prijavite se za free live stream predavanje Tomislava Kuljiša  - Tko sam stvarno? 01.02.  ili za istoimenu radionicu u Zagrebu, Rijeci i Beogradu.

tkosamjastvarno_livestream_28-12-2017