Prijavite se za seminar – OSNOVE RANOG RAZVOJA I RODITELJSTVA

01.10. srijeda od 18-21h u Centru Prirodno Roditeljstvo

Ovaj seminar ima za cilj dati cjelovitu sliku o važnosti ranog razvoja i roditeljstvu koje dijete treba i očekuje po pojedinim razvojnom fazama od trudnoće do polaska u školu. Protekla dva desetljeća su donijela fascinantne spoznaje o ranom periodu djeteta koje značajno olakšavaju roditeljstvo i samo djetinjstvo i ukazuju da je roditeljstvo doista puno više od odgoja djeteta. Napokon postaje jasno kako omogučiti djetetu cjeloviti psihološki, emocionalni i intelektualni razvoj. Ti uvidi suvremenim roditeljima otkrivaju  kolika je njihova moć i utjecaj na budućnost vlastitog djeteta i pokazuju kako značajno mogu doprinijeti njegovom razvoju, svjesno razvijajući upravo takav odnos koji će i njima i djetetu biti cjeloživotni izvor ispunjenja.

Seminar se održava jednom u sezoni i jedinstvena je prilika za upoznavanje s ovim važnim spoznajama te je ujedno i prvi korak u programu ”Roditeljstvo i rani razvoj” koji se nastavlja na njega.

PRIJAVA ZA SEMINAR

Za prvih 40 prijavljenih vrijedi povlaštena kotizacija za sudjelovanje na seminaru od 100 kn uz koju se dobiva i status prijatelja prirodnog roditeljstva (PPR), a time i pristup video varijanti seminara i besplatnim video predavanjima kod kasnijeg upisa pojedinačnih aktivnosti u Centru.
Također, sudjelovanje na seminaru omogućava popust od 500 -700 kn kod upisa Kompletnog programa Roditeljstvo i rani razvoj koji počinje 16.10..

Kotizaciju za seminar možete uplatiti na sljedeće načine:
(nakon što prođete proceduru registracije klikom na plavi gumg ”Prijavite se na seminar”)

-PayWay sustav kartičnog plaćanja internetom,
-internet bankarstvo,
-virman,
-gotovinom na samom seminaru, (u varijanti gotovinskog plaćanja je potrebno, kako bi se registrirali za seminar, prethodno na stranicama unijeti svoje podatke i kreirati korisničko ime i lozinku na obrascu za prijavu.

Ako trebate podršku oko registracije i uplate javite nam na info@prirodnoroditeljstvo.com.

razvoj

SEMINAR: OSNOVE RANOG RAZVOJA I RODITELJSTVA + STATUS PPR - 100 KN

Seminar+PPR

SEMINAR: OSNOVE RANOG RAZVOJA I RODITELJSTVA

+ STATUS PPR

100 kn

Ovom prijavom dobivate:

  • sudjelovanje na seminaru u Centru Prirodno roditeljstvo
  • video varijantu seminara Osnove ranog razvoja i roditeljstva (regularna cijena 200 kn)
  • besplatna video predavanja kod upisa pojedinačnih aktivnosti u Centru
  • status PPR za školsku godini do 15.09. 2015
  • popust 500-700 kn kod upisa Kompletnog programa Roditeljstvo i rani razvoj
Prijavite se na seminar

Naćini plaćanja kotizacije za seminar

Unošenjem traženih podataka u sustav i uplatom putem PayWay-a automatski ćete dobiti na vašu e-mail adresu račun i potvrdu o ragistraciji za seminar i upisanom statusu PPR te pristup video varijanti seminara nakon što bude uploudana na našim stranicama.
Ako plaćate internet bankarstvom, virmanom ili općom uplaticom, unesite sve tražene podatke i dobiti ćete automatskin potvrdu i račun po primitku sredstava.
Ukoliko želite platiti na seminaru gotovinom, molimo unesite prethodno podatke u cilju registracije za seminar i rezervacije mjesta.

PAYWAYsticker
Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Komentirajte

komentari