Product Description

RADIONICA REGRESIJA - 18-21.15H,

Radionica Regresija nam omogućava jedinstveno iskustvo kontakta s tim kako smo se osjećali u prvim godinama i u stadiju bebe. Radi se o jednostavnoj i bezopasnoj tehnici (nije hipnoza) koja se radi u gupi prilikom čega se uspijevamo povezati s vlastitiom tzv. implicitnom memorijom koje se inače ne možemo sjetiti, ali je nikada ne možemo zaboraviti. To je sjećanje na unutarnje emocionalno stanje, osjećaje koji su u nama prevladavali u pojedinim tipičnim interakcijama s roditeljima.

Radionica često podiže silne emocije, omogućava uvide u vlastiti rani period nakon čega počinjemo shvaćati zašto sa svojim roditeljima danas imamo određene odnose ili određeni stupanj bliskosti.
Ova iskustva nam daju priliku sagledavanja doživljavanja svijeta i roditelja iz pozicije djeteta nakon čega počinjemo imati puno više razumijevanja za mnoga ponašanja i stanja djeteta i  uspijevamo spontano ostvarivati još dublji odnos s njim jer sad doista ZNAMO kako mu je.
Radionica je sastavni dio programa Roditeljstvo i rani razvoj, ali se može prijaviti za nju i ako niste u programu, ukoliko ima mjesta.

Radionicu vodi Jane Kramar

REGRESIJA

Na radionici možete sudjelovati u statusu polaznika programa RIRR ili kao sudionik prvi put.

Polaznik programa RIRR

Za polaznike kompletnog programa RIRR ova radionica i pripadajuće interaktivno i video predavanje je sastavni dio upisanog program.

BEZ DODATNOG PLAĆANJA

Prvi put sudionik

Ako se prijavljujete za radionicu prvi put, pozivamo vas da prethodno upišete barem prvo video predavanje čime dobivate besplatno i temeljni video seminar. Nakon gledanja tih videa bit će Vam puno lakše razumjeti vlastita iskustva s regresije.

200 kn

Mjesto održavanja radionice


View
View
Karte in a larger map

Centar “Prirodno roditeljstvo”
Slavonska avenija 3
10000 Zagreb

MOJA KOŠARICA

Vaša košarica je trenutno prazna.

Povratak u trgovinu

Radionice srijedom

Radionice Regresija

Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Komentirajte

komentari