Video Program – Osobni razvoj 1

OSOBNI-RAZVOJ

Video Program – Osobni razvoj 1

1200,00 Kn

Video program Osobni razvoj (1200 kn ili 160 €) je namijenjen onima koji su završili program Roditeljstvo i rani razvoj, a nemaju mogućnost upisa cijelog programa OR s radionicama. Program daje dublje razumijevanje i sagledavanje psihološke, emocionalne i socijalne dimenzije čovjeka, korijena  njegovog funkcioniranja te načine mijenjanja onih dijelova sebe kojima nismo zadovoljni. Preporuka je da se program prati uz podršku terapeuta.

Kategorija:

Opis proizvoda

Video program Osobni razvoj 1

Video program Osobni razvoj je namijenjen onima koji žele bolje razumjeti i upoznati samog sebe, aktivno poraditi na svom sazrijevanju, početi preuzimati odgovornost za svoja ponašanja i mijenjati reakcije kojima povrjeđujemo sebe i druge i zbog kojih se kasnije osjećamo loše.

Kroz program "Roditeljstvo i rani razvoj" upoznali smo kako rana iskustva i roditeljstvo utječe na formiranje osobnosti djeteta i neminovno sagledali kako smo sami prošli kao djeca. Vrlo često uvidimo gdje smo bili povrjeđivani i što nismo dobili te kakve su posljedice ostale zbog  toga. Te spoznaje najčešće budu oslobađajuće, jer napokon dobijemo objašnjenje za puno toga što nas muči u životu, a nismo uspijevali dobiti prave odgovore na to. No, ostaje pitanje što sada s tim i kako to mogu mijenjati, zbog sebe, vlastitog djeteta ili odnosa s partnerom, kao i zbog boljeg funkcioniranja u svom profesionalnom radu.

Ako imamo problema u emocionalnim vezama, u odnosima s drugima, ili sa svojom djecom, u doživljavanju sebe, s pretjeranim reakcijama, ili nas muči opće nezadovoljstvo sobom i životom, možda je vrijeme da napokon rješenje i uzrok problema počnemo tražiti i u sebi. Spomenuti problemi ništa ne govore o tome kakvi smo i tko jesmo, mada zbog toga često budemo etiketirani ili odbacivani. To nam samo govori da imamo posla koji nitko drugi ne može odraditi osim nas samih. Program Osobni razvoj nam kroz proradu emocija i duboka unutranja transformirajuća iskustva daje kapacitet da se bolje nosimo sa životnim situacijama i živimo ispunjeniji život.

Zanimljivo je da su rezultati kvalitetnog rada na sebi primjetni u vidu fizičkih promjena u građi i umreženosti mozga.
Program Osobni razvoj je namijenjen upravo daljnjem konkretnom radu na sebi kroz grupne radionice, predavanja i individualne terapije, a ova video verzija omogućava onima koji nikako nemaju mogućnost upisa cijelog programa, da dobiju dublje razumijevanje i sagledavanje tematike čovjeka, korijena  njegovog funkcioniranja te načine mijenjanja onih dijelova sebe kojima nismo zadovoljni.

Video program Osobni razvoj 1 se sastoji od:

6 video predavanja čiju kratku najavu možete pogledati dolje.

6 snimljenih interaktivnih video predavanja koja se nastavljaju na video predavanja i obrađuju postojeće reme još dublje kroz konkretne primjere. Ova predavanja će se održavati i snimati tijekom školske godine 2014/15 i sukcesivno uploudati.
Uplaćeni iznos za ''Video predavanja Osobni razvoj'' biti će uračunat u kotizaciju u slučaju upisa cijelog programa Osobni razvoj u sljedećoj školskoj godini.

Preduvjet za upis Video programa Osobni razvoj 1 je prethodno (ili paralelno) upisani program "Roditeljstvo i rani razvoj” (RIRR).

Molimo da nas prije upisa Video programa Osobni razvoj kontaktirate na info@prirodnoroditeljstvo.com kako bismo zajedno došli do saznanja da li je ovaj program doista ono što Vam treba.
Obzirom na dubinu spoznaja i tema koja otvara, iznimno je važno da se program prati uz podršku terapeuta.

OSOBNI-RAZVOJ

Video predavanja programa Osobni razvoj 1:

1.   ''OSOBNI RAZVOJ - ZAŠTO I KAKO?'' 

2.   ''PODSVJESNI DIJELOVI OSOBNOSTI''  

3.  ''RAZVOJ OSOBNOSTI KROZ RAZVOJ MOZGA'' 

4.  ''KARAKTERNE STRUKTURE - ZAŠTO SMO TAKVI KAKVI JESMO?'' 

5.  ''RAZOTKRIVANJE PODSVJESNOG FUNKCIONIRANJA U LJUBAVNIM ODNOSIMA''

6.  ''NIVOI SVIJESTI - ZAŠTO SE NE RAZUMIJEMO?''

Ovdje možete pogledati kratke izvadke iz dvoipolsatnih predavanja

Ukoliko imate sporu internet vezu ili ograničen internet promet, tada isključite HD ikonu pri gledanju video materijala

Isključite HD osobni razvoj

Osobni razvoj - Zašto i kako?

Podsvjesni dijelovi osobnosti

Razvoj osobnosti kroz razvoj mozga

Karakterne strukture - Zašto smo takvi kakvi jesmo?

Razotkrivanje podsvjesnog funkcioniranja u ljubavnim odnosima

MOJA KOŠARICA

Vaša košarica je trenutno prazna.

Vrati se u trgovinu

Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Komentirajte

komentari

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “Video Program - Osobni razvoj 1”

*