Polazak u Vrtić

polazak_u_vrtic_radionica

Polazak u Vrtić

150,00 Kn

(Za uplate iz inozemstva kotizacija iznosi cca 20€)
Ovo je predavanje za roditelje koji se pripremaju za polazak djeteta u vrtić koje daje odgovore na pitanja: Kako pripremiti dijete za polazak u vrtić? Što su tada najčešći razlozi za probleme i emocionalnu bol kod djeteta? Kako se nositi s djetetovim suzama i strahom od odvajanja?  Kako se najbezbolnije odvojiti od djeteta u vrtiću?
Polazak u vrtić je za mnogu djecu veliki izazov, koji može aktivirati vrlo snažne emocionalne reakcije. Za ovu temu nema univerzalnih pravila, te je ključno razumjeti što se događa u našem djetetu i kako mu ja kao roditelj mogu pomoći da odlazak u vrtić ne postane traumatsko iskustvo s dalekosežnim posljedicama. Ukoliko su i dijete i roditelj spremni na separaciju, kretanje u vrtić može označiti početak pozitivnog iskustva rane socijalizacije. Faza polaska u vrtić je doista jako važna, jer odnosi koji se stvaraju na početku socijalnog razvoja postavljaju temelje cjeloživotnih obrazaca uspješnog kontakta i komunikacije.
Plaćanje je  moguće izvršiti putem PayWay kartičnog sustava, ili bankovnom uplatom. Sve informacije u nastavku nakon što kliknete dodaj u košaricu.

Na zalihi

Opis proizvoda

Polazak u vrtić + bonus video Osnove ranog razvoja i roditeljstva

Ključne informacije s ovog predavanja daju novo svjetlo na emocionalne procese u djetetu i pomažu roditelju da se postavi onako kako dijete treba i očekuje od njega. Time roditelj uspijeva očuvati povjerenje djeteta u sebe, što je ključ kvalitetnog roditeljstva. Na žalost prečesto mnoge uobičajene prakse kod polaska u vrtić upravo podrivaju to ključno povjerenje djeteta u roditelje što postaje izvor niza problema kroz život. Predavanje će dati ključne informacije i uvide koji olakšavaju roditeljstvo i pomažu shvatiti što ustvari leži ispod dječjeg straha i tuge i kako se onda nositi s njima. Ova saznanja će učiniti roditeljstvo lakšim, a sam polazak u vrtić kroz njih može biti puno uspješniji i bezbolniji za sve u obitelji.

odvajanje-vrtic-4
odvajanje-vrtic
odvajanje-vrtics
Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Komentirajte

komentari

Recenzije

Još nema recenzija.

Be the first to review “Polazak u Vrtić”

*