Product Description

RADIONICA REGRESIJA

Radionica Regresija nam omogućava jedinstveno iskustvo kontakta s tim kako smo se osjećali u prvim godinama i u stadiju bebe. Radi se o jednostavnoj i bezopasnoj tehnici (nije hipnoza) koja se radi u gupi prilikom čega se uspijevamo povezati s vlastitiom tzv. implicitnom memorijom koje se inače ne možemo sjetiti, ali je nikada ne možemo zaboraviti. To je sjećanje na unutarnje emocionalno stanje, osjećaje koji su u nama prevladavali u pojedinim tipičnim interakcijama s roditeljima.

Radionica često podiže silne emocije, omogućava uvide u vlastiti rani period nakon čega počinjemo shvaćati zašto sa svojim roditeljima danas imamo određene odnose ili određeni stupanj bliskosti.
Ova iskustva nam daju priliku sagledavanja doživljavanja svijeta i roditelja iz pozicije djeteta nakon čega počinjemo imati puno više razumijevanja za mnoga ponašanja i stanja djeteta i  uspijevamo spontano ostvarivati još dublji odnos s njim jer sad doista ZNAMO kako mu je.
Radionica je sastavni dio programa Roditeljstvo i rani razvoj, ali se može prijaviti za nju i ako niste u programu, ukoliko ima mjesta.

Radionicu vode Nikica Stezinar i Jane Kramar

Mjesto održavanja radionice

Centar “Prirodno roditeljstvo”
Slavonska avenija 3
10000 Zagreb

Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Komentirajte

komentari