13.11. Predavanje Razvoj osjećaja sebe

13.11. 18-2.30h Predavanje Razvoj osjećaja sebe

Afirmacija onoga što dijete u sebi stvarno jeste je jedno od najvećih postignuća ranog razvoja i roditeljstva. Tema koja desetljećima nije postojala u području odgoja djece suvremenim generacijama roditelja postaje jedna od najvažnijih. Svako dijete nosi autentičnu dimenziju svoje osobnosti koja čezne da bude podržana, viđena, priznata i time afirmirana za cijeli život. Kao što imamo milijarde različitih lica na svijetu i niti jedno nije isto, tako imamo i milijarde različitih autentičnih osobnosti, no rijetke su osobe koje doista imaju privilegij biti u životu ono što u sebi jesu. Dosadašnje generacije roditelja su ikreno smatrale da moraju napraviti "čovjeka" od svog djeteta po svojoj ideji i nisu niti razmišljale da je taj odgoj bio grubo narušavanje prirodnog procesa izranjanja autentične osobnosti.

Kako upoznati i priznati vlastito dijete u njegovoj autentičnoj dimenziji?
Kako da se dijete uz nas osjeća slobodno biti ono što jeste?
Zašto toliko hvaljena pohvala razara afirmiranje osjećaja sebe?

Predavanje Razvoj osjećaja sebe

Predavanje Razvoj osjećaja sebe je dio redovnog programa za polaznike RIRR-a, ali se može uključiti u njega prijavom preko prijavnice pri čemu ćete provjeriti i raspoloživost mjesta obzirom da je broj sudionika ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati uplatom preko sustava PayWay putem kartice.

Kotizacije za registrirane prijatelje prirodnog roditeljstva za predavanje i ostale iznosi 150 kn pri čemuuz status PPR dobivate uz ostale pogodnosti i video s tog predavanja te pripadajuću PDF skriptu.
Ako još niste postali prijatelj prirodnog roditeljstva (PPR) možete se sad upisati (upisnina za jednu školsku godinu iznosi 100kn) klikom na Postani prijatelj i samo slijedite proceduru.

Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Komentirajte

komentari