Upis u program Roditeljstvo 0-6 – jesen 2016

U tijeku je upis u program "Roditeljstvo 0-6" koji se može u Zagrebu, Beogradu i Rijeci upisati kao Kompletni program Roditeljstvo 0-6 što uključuje i iskustvene radionice, dok svi ostali mogu upisati Video+Live stream program Roditeljstvo 0-6 što podrazumijeva video predavanja i uživo prijenos interaktivnih predavanja s Tomislavom Kuljišem.
Ovaj program daje cjeloviti uvid u razvojne procese kroz koje dijete prolazi u prvim godinama pa tako roditeljstvo postaje spontano lakše, a odnos s djetetom se počne još više produbljivati.

Kome je namijenjen program Roditeljstvo 0-6?

Program je namijenjen roditeljima i stručnim osobama te svima koji žele dublje promotriti i razumjeti dijete u predškolskom periodu i najvrijednije ga je proći u periodu trudnoće ili dok imamo malu djecu, jer tako dobivamo priliku od starta biti roditelj kojeg dijete treba za svoj cjeloviti razvoj. Sve je više svjesnih roditelja koji shvaćaju da se psihološki i emocionalni razvoj djeteta ne odvija sam od sebe nego da oni u tome imaju aktivnu ulogu kroz razvijanje djetetu neophodnog odnosa povezanosti. U određenim razvojnim fazama dijete za svoj cjeloviti razvoj zahtijeva odgovarajuću interakciju koju aktivno traži od roditelja. Na žalost još uvijek to pogrešno tumačimo kao loše ponašanje, a ne kao važnu poruku koju samo treba znati iščitati. Praksa pokazuje da roditelji koji su prošli ovaj program imaju evidentne rezultate u razvoju djeteta i ostvarenju većeg stupnja bliskosti i povjerenja s djetetom o čemu svjedoće u svojim komentarima na stranicama i na našem FB.

 

Početak programa:

Program počinje u srijedu 05.10. u 17.30 h prvim interaktivnim predavanjem koje se
- u Zagrebu prati prati uživo u našem Centru,
- u Rijeci i Beogradu je organizirano grupno praćenje live stream prijenosa (s radionicom nakon predavanja u istom prostoru)
- u svim ostalim gradovima i državama polaznici gledaju live stream prijenos iz svog doma.

Svi koji su upisali program imaju mogućnost postavljanja pitanja tijeko predavanja. Nakon predavanja polaznici Kompletnog programa Roditeljstvo 0-6  iz Zagreba, Beograda i Rijeke ostaju u istom prostoru te nakon pauze nastavljaju s iskustvenom radionicom do 21.15h.

Obzirom na ograničen broj polaznika u grupi, potrebno je što ranije poslati prijavu.

Sve informacije o programu Roditeljstvo 0-6 pronađite OVDJE, a za sva dodatna pitanja ili prijavu obratite nam se na info@prirodnoroditeljstvo.com.

Zagreb, Beograd i Rijeka - Upišite Kompletni program Roditeljstvo 0-6 (Video i interaktivna predavanja + 4 iskustvene radionice).

Upište Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 koji Vam omogućava praćenje video prijenosa interaktivnih predavanja srijedom od 17.30-19.15h, a koja se nastavljaju na deset snimljenih video predavanja. Ako se propusti neko interaktivno predavanje, može se pogledati naknadno kao snimak.

Podijelite sadržaj putem vaših socijalnih mreža:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Komentirajte

komentari