uvodno-02-2019-laksa

Utjecaj ranog razvoja na život - Prevencija anksioznosti i nemira

Kroz ovo predavanje Tomislava Kuljiša saznajte više o važnosti ranog razvoja djeteta i roditeljstvu u tom periodu.

Split-03.04.   Rijeka-08.04.   Ljubljana-11.04.    Beograd-13.04.    Zagreb-17.04.

Svaki roditelj želi svom djetetu da kroz život nosi unutarnji mir i stabilnost, no svjedoci smo sve većeg unutarnjeg nemira i sve veće stope anksioznosti u društvu. Što je ključno u roditeljstvu kako bismo podigli dijete koje umjesto nemira, stisnutosti i unutarnjeg straha nosi osjeća unutarnje sigurnosti, mira i stabilnosti kroz život saznajte kroz ovo novo predavanje Tomislava Kuljiša iz ciklusa Utjecaj ranog razvoja na život.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja po inerciji koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, unutarnjem nemiru i strahu, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi, i kasnijem životu buduće osobe.  S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja ovo je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Predavanja je namijenjeno i svim odraslim osobama koje žele bolje razumjeti i upoznati sami sebe.

PSIHOLOŠKI RAZVOJ
djeteta

EMOCIONALNI RAZVOJ
djeteta

INTELEKTUALNI RAZVOJ
djeteta

Prijava za predavanje u gradovima

t-kuljis-predavanje

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Za obaveznu prijavu i za sve informacije se možete javiti našem domicilnom predstavniku u svakom gradu, nakon čega ćete dobiti na mail sve informacije i uputstvo oko uplate kotizacije za predavanje. Obzirom da je broj sudionika ograničen uplatom kotizacije rezervirate svoje mjesto na predavanju. U slučaju većeg broja prijavljenih će se poštovati redoslijed uplata. Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije kako bismo mogli početi na vrijeme.

V Ljubljani, zaradi omejenega števila udeležencev, je obvezna prijava na predavanje. Po prijavi boste prejeli potrditveno sporočilo z navodili za plačilo. Plačilom kotizacije zagotovite svoje mesto na predavanju. V primeri večjega števila prijavljenih, bomo upoštevali zaporedje prijav. Udeležence predavanja naprošamo da pridejo 15 min prej, zaradi registracije (z imenom in priimkom) ki je potrebna pred predavanjem. Prijave za predavanje na spodnji prijavnici ali na e-naslov: biljana@prirodnoroditeljstvo.com

SPLIT, srijeda, 03.04. – Art hotel, Ulica slobode 41 (100kn) 18-20.30 obavezne prijave na marija@prirodnoroditeljstvo.com

RIJEKA, ponedjeljak 08.04. –  hotel Bonavia Dolac 4 (100kn) 18-20.30 obavezne prijave na  jane@prirodnoroditeljstvo.com

LJUBLJANA, četvrtak, 11.04. – Kristalna palača, BTC Center (20€) 18-20.30h obavezne prijave na biljana@prirodnoroditeljstvo.com 

ZAGREB, srijeda, 17.04. – IPD Centar, Slavonska avenija 3 (100kn) 18-20.30h, obavezne prijave na jelena@prirodnoroditeljstvo.com

BEOGRAD, subota, 13.04. – hotel Park, Njegoševa 2/a (1000 din) 18-20.30h obavezne prijave na  manja@prirodnoroditeljstvo.com

Prijava za praćenje predavanje putem live streama preko svog uređaja - srijeda, 17.04 od 18.15-20h

youtube_utjecaj-ranog-razvoja-na-zivot_pr_22-8-2018

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja predavanja u Zagrebu u srijedu 17.04. od 18.15h -20h putem live streama sa svog uređaja. Snimak predavanja će se moći pogledati i narednih 15 dana. Kotizacija za live stream predavanje iznosi 75 kn ili 10€.

Za upis live stream predavanja nakon uplate kotizacije putem PayWay sustava (plavi gumb dolje VISA, AMEX, MASTERCARD, DINERS) ili na žiro račun Udruga Integro, Sveti Duh 159a IBAN: HR1523600001102207899  molimo da potvrdu o uplati pošaljete na info@prirodnoroditeljstvo.com s naznakom  Prijava za live stream 17.04. nakon čega ćete na email dobit link za naš YouTube kanal za  praćenje predavanja ili naknadno gledanje snimke 15 dana.

Plaćanje putem kartičnog PayWay sustava - 75 kn
prirodno roditeljstvo
curica-na-kisi
Zašto su prve godine najvažnije

Program Roditeljstvo 0-6

Predavanje "Utjecaj ranog razvoja na život" je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati nakon ovog uvodnog predavanja kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  (za sve bez obzira na mjesto sanovanja) koji se sastoji od 12 interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja su nastavak i proširenje predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj.
ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionica (vrijedi za Zagreb, Beograd, Rijeku, Split i Ljubljanu)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Split javiti se Mariji na marija@prirodnoroditeljstvo.com
- za Šibenik javiti se Slavki na slavka@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Biljani na biljana@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece