uvodno-02-2019-laksa

Utjecaj ranog razvoja na život

Kroz ovo predavanje Tomislava Kuljiša saznajte više o važnosti ranog razvoja djeteta i roditeljstvu u tom periodu.

Rijeka - 28.09.    Split - 30.09.    Šibenik - 01.10.   Ljubljana - 03.10.  Beograd - 04.10.   Zagreb - 09.10.

Što je ključno u roditeljstvu kako bismo podigli dijete u kojem dominira osjećaj unutarnje sigurnosti, mira i stabilnosti kroz život, koje ima dobru sliku o sebi i razvoja dobre odnose s drugima saznajte kroz ovo novo predavanje Tomislava Kuljiša.
Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja po inerciji koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, unutarnjem nemiru i strahu, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi, i kasnijem životu buduće osobe.  S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.

Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja ovo je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Predavanja je namijenjeno i svim odraslim osobama koje žele bolje razumjeti i upoznati sami sebe. Nakon predavanja zainteresirani mogu saznati više o programima: Roditeljstvo 0-6 i Rani razvoj - utjecaj na život.

PSIHOLOŠKI RAZVOJ
djeteta

EMOCIONALNI RAZVOJ
djeteta

INTELEKTUALNI RAZVOJ
djeteta

Prijava za predavanje u gradovima

t-kuljis-predavanje

Predavanja će se održati u svim gradovima u terminu od 18-20.30h. Zbog ograničenog broja sudionika rezervirajte svoje mjesto
kupovinom ulaznice putem internet kartičnog plaćanja ili putem bankovne uplatnice i
– o
baveznom prijavom.
Molimo za dolazak barem 15 min prije predavanja zbog registracije, kako bismo mogli početi na vrijeme.
Do
voljno će biti da se na dan predavanja prilikom ulaza prijavite svojim imenom koje ste naveli na bankovnoj uplatnici ili na kartičnoj uplati.

ZAGREB, RIJEKA, SPLIT, ŠIBENIK
Obavezne su prijave domicilnom organizatoru.
Uplata ulaznice 100 kn po osobi putem:
– internet kartičnog plaćanja klikom na smeđi gumb s imenom grada nakon čega obavezno poslati prijavu na email grada s imenom osobe koja dolazi i naznakom ”Predavanje TK”
– ili na žiro račun HR0823600001102796912, Integral Personal Development d.o.o. Zagreb –  U opisu plaćanja uplatnicom OBAVEZNO naznačiti grad predavanja i ime osobe koja dolazi.  Kopiju bankovne uplatnice pošaljite na email naveden uz grad s imenom osobe koja dolazi kako bismo vam mogli poslati potvrdu o prijavi.

Online kartično plaćanje – 100 kn

RIJEKA, subota 28.09. –  hotel Bonavia Dolac 4 (100kn) 18-20.30 prijave i sve informacije na sanja@ipd-center.eu

SPLIT, ponedjeljak 30.09.  – hotel Park Hatzeov perivoj 3  18-20.30h, prijave i sve informacije na split@prirodnoroditeljstvo.com

ŠIBENIK, utorak 01.10  – Gradska knjižnica, Poljana 6 (100kn) 18-20.30 prijave i sve informacije na slavka@ipd-center.eu

Zagreb srijeda, 09.10. – Centar Prirodno roditeljstvo, Slavonska avenija 3 (100kn) 18-20.30h, prijave i sve informacije na info@prirodnoroditeljstvo.com
Zagrebačko predavanje se može pratiti i putem live streama sa svog uređaja i pogledati još 10 dana.

LJUBLJANA, četrtek, 03.10. – Kristalna palača, BTC Center ( VSTOPNICA – 20€) 18-20.30h Vse informacije na ljubljana@ipd-center.eu
Podatki za plačilo: Zgodnji Razvoj d.o.o. SI56020580263009428.
V opisu plačila obvezno navedite ime osebe, ki prihaja i navedite ”Roditeljstvo”. Kopijo vašega bančnega nakazila pošljite na ljubljana@ipd-center.eu, da vam lahko pošljemo račun in potrdilo o plačilu. Dovolj bo, da se na dan predavanja ob vhodu prijavite s svojim imenom, ki ste ga navedli pri plačilu.

BEOGRAD, petak, 04.10 – Gvarnerius, Džordža Vašingtona 12   (ULAZNICA  – 1000 din)  18-20.30h.
Obavezna prijava na beograd@ipd-center.eu.
Up
lata ulaznice na žiro račun IPD Centra u Beogradu: Udruženje “INTEGRO”, Mekenzijeva 25, 11000 Beograd,broj ž.r.: 205-249369-45
Obavezno poslati kopije uplatnice na email beograd@ipd-center.eu s imenom osobe koja dolazi na predavanje i naznakom ”Roditeljstvo”  kako bismo vam mogli poslati potvrdu o prijavi.  Dovoljno će biti da se na dan predavanja prilikom ulaza prijavite svojim imenom koje ste naveli na uplatnici.

 

Prijava za praćenje predavanja putem live streama preko svog uređaja - srijeda, 09.10. od 18.15-20h

youtube_utjecaj-ranog-razvoja-na-zivot_pr_22-8-2018

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti predavanje u gradovima gdje postoje naši Centri imaju mogućnost praćenja ovog Zagrebačkog predavanja putem live streama sa svog uređaja preko linka koji će vam stići na e-mail nakon uplate. Snimak predavanja će se moći pogledati i slijedećih 10 dana. Iznos kotizacije za live stream predavanje od 75 kn ili 10€ može se uplatiti:
- preko
internet kartičnog plaćanja klikom na plavi gumb ili
- uplatom 75kn ili 10€ na žiro račun HR0823600001102796912  Integral Personal Development d.o.o. Zagreb
Za Srbiju postoji i mogućnost uplate na domicilni žiro račun IPD Centra u Beogradu: Udruženje “INTEGRO”, Makenzijeva 25, 11000 Beograd,broj ž.r.: 205-249369-45
Nakon uplate svakako pošaljite ime i prezime osobe za koju je uplaćeno s naznakom "Live” kao i kopiju bankovne uplatnice na contact@ipd-center.eu kako bismo vam mogli povratnim mailom poslati link za gledanje predavanja.
Sve informacije na  info@ipd-center.eu.

Plaćanje putem online kartičnog plaćanja - 75 kn (10€)

Program Roditeljstvo 0-6

prirodno roditeljstvo
curica-na-kisi
Zašto su prve godine najvažnije

Predavanje "Utjecaj ranog razvoja na život" je ujedno i uvod u program Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati nakon ovog uvodnog predavanja kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  (za sve bez obzira na mjesto stanovanja) koji se sastoji od 8interaktivnih predavanja kroz godinu dana koja se prate putem live streama sa svoga uređaja unutar naše zatvorene FB grupe i koja su nastavak i proširenje predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj.
ili kao
- Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionica (vrijedi za Zagreb, Beograd, Rijeku, Split i Ljubljanu)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Beograd  javiti se Manji na manja@prirodnoroditeljstvo.com
- za Split javiti se Mariji na marija@prirodnoroditeljstvo.com
- za Rijeku javiti se Sanji na info@prirodnoroditeljstvo.com
- za Šibenik javiti se Slavki na slavka@prirodnoroditeljstvo.com
- za Ljubljanu javiti se Biljani na ljubljana@prirodnoroditeljstvo.com

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece