polazak_u_vrtic_radionica

Video predavanje Tomislava Kuljiša - Polazak u vrtić (+ bonus video Osnove ranog razvoja i roditeljstva)

Ako vaše dijete ove jeseni polazi u vrtić vjerujemo da će vas ovo predavanje zanimati.
Kako pripremiti sebe i dijete da bi vrtić bio ugodno iskustvo?
Kako prepoznati da li je moje dijete spremno za polazak u vrtić?
Kako se najbezbolnije odvojiti od djeteta?
Kako izbjeći da vrtić ne postane traumatsko iskustvo za dijete?
Ovo video predavanje (1,5 sat) Tomislava Kuljiša će dati puno dragocjenih uvida koji nas mogu poštedjeti zahtjevnih i bolnih situacija, kako za dijete tako i za roditelje.

Uz ovo dragocjeno predavanje dobivate besplatno i temeljno predavanje ”Osnove ranog razvoja i roditeljstva” (2,5 sata), koje nam govori o tome zašto su prve godine najvažnije (standardna kotizacije 200 kn ili 27 €). U njemu nam Tomislav Kuljiš daje razumijevanje specifičnosti i prirodnih zakonitosti ranog perioda koje bi svaki roditelj trebao znati kako bi roditeljstvo bilo lakše i jednostavnije, a za dijete razvojno poticajnije.

osnoveranograzvojairoditeljstva_pr

Video seminar Osnove ranog razvoja i roditeljstva nas uvodi u nove suvremene znanstvene spoznaje o iznimnoj važnosti ranog perioda koje još uvijek presporo prodiru u naše društvo i roditeljsku praksu. Kroz njega ćemo sagledati kako kvaliteta odnosa između roditelja i djeteta i određene specifične interakcije u pojedinim razvojnim fazama zauvijek određuju i formiraju dijete kao osobu za cijeli život te što to dijete najviše treba od roditelja za svoj cjeloviti razvoj po pojedinim fazama. Uvidi koliko je iznimno veliki utjecaj roditelja u prvim godinama na cjeloživotno funkcioniranje buduće osobe nikaga ne ostavljaju ravnodušnim, ali ujedno nam daju i snažnu motivaciju da kao roditelj pružimo djetetu upravo ono što treba od nas kako bi izraslo u sretnu i stabilnu osobu. Nažalost, uobičajene ideje kako se to postiže i raširene zastarjele odgojne metode prečesto podrivaju djetetov razvoj i prave veliku štetu djetetu mada roditelji misle da rade najbolje. Ovo predavanje ima za cilj otvoriti nove ideje i novi način promišljanja o roditeljstvu za svjesne roditelje novog doba.

Upis video predavanja Polazak u vrtić + bonus Osnove ranog razvoja i roditeljstva

Ova dva dragocijena predavanja (kotizacija 150 kn ili 20 €) možete upisati klikom na Registracija i upis predavanja, nakon čega ispunite svoje podatke, sami kreirajte svoju lozinku i korisničko ime.

Plaćanje video predavanja Polazak u vrtić + bonus Osnove ranog razvoja i roditeljstva

Nakon što ste se registrirali uplatu možete izvršiti putem internet kartičnog plaćanja (Corvus) klikom na donji LINK za kartično plaćanje, a predavanje će vam biti dostupno u roku najviše 24 sata. U slučaju različitih imena uplatitelja i upisnika molimo da nam javite na info@prirodnoroditeljstvo.com kako bismo vam mogli uključiti pristup predavanjima. Pristup vrijedi narednih godinu dana u izborniku ZA KORISNIKE kada ste ulogirani svojim imenom i lozinkom.
Za uplate u Srbiji: Udruženje “INTEGRO”, Mekenzijeva 25, 11000 Beograd, Broj ž.r.: 205-249369-45

odvajanje-vrtic
odvajanje-vrtic-4
odvajanje-vrtics

Program Roditeljstvo 0-6

Ključne informacije iz predavanje "Polazak u vrtić” su samo mali dio programa e-Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati kao:
- Kompletan program e-Roditeljstvo 0-6 -  (koji uz Video program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i pet iskustvenih e-radionica preko ZOOM-a (unutar 50 dana), članstvo u FB zatvorenoj grupi Centra Prirodno roditeljstvo, interaktivna predavanja s Jelenom Stanković. Kotizacija za jednu osobu – 280€ (2.100 kn) Kotizacija za roditeljski par – 390€ (2.925 kn)

- Video program Roditeljstvo 0-6  koji se sastoji od 10 video predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj (30 sati) i snimaka interaktivnih predavanja s Tomislavom Kuljišem.
Za oba programa pristup predavanjima vrijedi godinu dana uz mogućnost produžetka.

Sve informacije i prijave za upis programa na: Jelena info@prirodnoroditeljstvo.com

Preporuka za gledanje: Tomislav Kuljiš na međunarodnom simpoziju Rana Trauma u Ljubljani

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. Saznajte više...

Razumijevanje djece